Amethist: "Amethist en Rozenkwarts laten je hun helende energie ervaren”


Rozenkwarts.JPGIn deze helende live channeling met Joke Elziam Nootebos, word je verbonden met de kern van Moeder Aarde. Vervolgens wordt de energie van de amethist en rozenkwarts op 13 dimensies gechanneld. Doordat de energie eerst open wordt gedraaid en daarna weer dicht, om vervolgens weer open gedraaid te worden, kun je goed het verschil ervaren. De energie van amethist en rozenkwarts worden samen en allebei apart in je systeem gebracht waardoor je duidelijk kunt voelen hoe ze hun werking doen.

Vervolgens kun je ook het kristalbewustzijn in je lichaam ervaren, dit bewustzijn zal je helpen om intuïtief de goede kristallen uit te zoeken voor iemand. Na de channeling vind er ook nog een nabespreking plaats in de groep waarin nader wordt ingegaan op verschillende kristallen, hun energie en toepassing.

Wil je een Amethist of Rozenkwarts aanschaffen om verder met deze energie te werken, voor jezelf of anderen. Klik dan hier voor de amethist of hier voor de rozenkwarts.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 20 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Amethist: "Amethist en Rozenkwarts laten je hun helende energie ervaren”
prijs   € 11,00