Waar staan draken, drakenrijders en drakenkoningen voor en hoe word ik er een?


energetisch draak.jpg

In dit live fragment uit de Merlin workshop, wordt het verschil uitgelegd tussen de verschillende draken, drakenrijders en drakenkoningen. Er wordt ingegaan op verschillende grote draken bewustzijnskrachten en hun werking. Het verschil tussen drakenrijders en drakenkoningen. Hoe werk je met de grote krachten vanuit je Ware Zelf en niet vanuit je ego? Het begeleiden van andere mensen op hun pad, samen met de natuur en haar natuurwezens.

Wil je gaan werken met de drakenenergie? Kijk dan eens naar onze drakenschedels en  -producten. Zij activeren jouw drakenbewustzijn en verbinding met het drakenrijk.

E-learning, satsang gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur: 15 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Waar staan draken, drakenrijders en drakenkoningen voor en hoe word ik er een?
prijs   gratis