Waar staan draken, drakenrijders en drakenkoningen voor en hoe word ik er een?


DragonSpirit.jpgIn dit live fragment uit de Merlin workshop, wordt het verschil uitgelegd tussen de verschillende draken, drakenrijders en drakenkoningen. Er wordt ingegaan op verschillende grote draken bewustzijnskrachten en hun werking. Het verschil tussen drakenrijders en drakenkoningen. Hoe werk je met de grote krachten vanuit je Ware Zelf en niet vanuit je ego? Het begeleiden van andere mensen op hun pad, samen met de natuur en haar natuurwezens.

Wil je gaan werken met de drakenenergie? Kijk dan eens naar onze drakenschedels en onze draken beeldjes. Zij activeren jouw drakenbewustzijn en verbinding met het drakenrijk.

 

E-learning, satsang gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur: 15 minuten

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Waar staan draken, drakenrijders en drakenkoningen voor en hoe word ik er een?
prijs   gratis