Kruinchakra "Universele Liefde geeft geborgenheid! Je niet langer onbegrepen voelen"


Healing 2.jpgIn deze live transmissie en healing, in de kruinchakra tuin van de Elohim Krachtplaats worden al je hogere zielsdelen in je lichaam geankert. Hierdoor wordt je één met Universele Liefde. Tijdens de E-learning en healing gaan al je cellen voelbaar tintelen van deze liefdesenergie.  Ze laten alle reacties op afwijzing, aanval of tegenspraak in je omgeving los. Je hoeft niet meer terug in je kleine zelf te vallen dat zich telkens weer aangevallen, gekleineerd of niet begrepen voelt. Door deze transmissie en healing zul je blijven staan in je Ware Zelf met je onvoorwaardelijke Liefde. Je niet werkelijk geborgen kunnen voelen bij anderen zijn en alle liefdesloosheid laten los.

Je reageert hier niet meer op omdat je ervaart dat wat je werkelijk bent nooit gekwetst kan worden. Voelbaar ontstaat er een eenheid tussen alle rijken en spirits op aarde en in de kosmos. Je installeert je grote staat van Zijn. Hierdoor zullen geleidelijk de lasten van je schouders vallen omdat je wordt gesteund door alles om je heen. Je kruin opent zich voelbaar waardoor je volledig aanwezig kunt zijn en je levenslust toeneemt.

Alles in jezelf vindt eenheid.

Je engelenbewustzijn en Ik-Ben lichaam komen voelbaar in je lichaam.
Je hoogste en diepste lagen worden één. Na de transmissie zal je omgeving zich aanpassen aan jouw steeds hoger wordende trilling. Niets kan je nog tegenhouden. Langzaamaan zul je ook je de overtuigingen over ziek worden en verouderen loslaten omdat je je door de healing niet langer gaat identificeren. Je identificeert je niet meer met je fysieke lichaam maar met je eeuwige ziel. Zo hoef je uiteindelijk niet meer ouder of ziek te worden. Je Universele Liefde blauwdruk wordt één met je aardse blauwdruk. Je wordt afgetild van het rad van karma met je zielengroep en medemensen en je zult nergens meer aan kleven. Niets kan je nog lang bezighouden, je kunt niet meer in zorgen of afgescheidenheid geloven. Je I-Am Presence zal door de transmissie incarneren in je lichaam en maakt je compleet. Een krachtige transmissie die je kruinchakra opent en je kan helpen op weg naar Verlichting!

Wil je deze energie verder integreren? Dan kun je denken aan een tinctuur van de kruinchakra tuin!

E-learning, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos
Duur:
40 minuten

Gerelateerde producten:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.


Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kruinchakra "Universele Liefde geeft geborgenheid! Je niet langer onbegrepen voelen"
prijs   € 15,00