Kristallijne zelf “Angst voor overruling lost op in de kracht van je kristallijnen wezen!”


In deze live transmissie en healing, in de zelfrealisatie tuin Kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn, van de Elohim Krachtplaats, komen oude opgeslagen positieve krachten vrij. Als eerste wordt het zegel dat na Lemurië is aangebracht, gebroken. Je oorspronkelijke eenheid met alle rijken en de aarde ontstaat in je.

Vervolgens, wanneer je ego schoon genoeg is, wordt het zegel dat na Atlantis is aangebracht, verbroken. Gigantische godenkrachten krijg je weer tot je beschikking omdat je er nu klaar voor bent. De hele wereld , elke omgeving zal je dienen als jij kiest kanaal te zijn voor Dienstbaarheid.

aarde, sterren, hand.jpgHet kristallijnen bewustzijn van jou en de aarde gaan voelbaar open tijdens deze helende transmissie! Je wordt aangesloten op alle krachtplaatsen in de wereld. Deze gaan samenwerken als een eenheidskracht die voor jou gaat werken! Het gevoel dat je niet krachtig genoeg bent voor de wereld, lost op.

Je oorspronkelijke essentie en de opdracht die je had voordat je op de aarde kwam worden met je uitgelijnd en in je geactiveerd. Duidelijk kun je voelen dat je gedragen wordt door grotere krachten. Alles gaat voortaan als vanzelf en je hebt niet het gevoel dat je het allemaal zelf moet doen. Je zit in een krachtige Flow!

De angst dat je negatief beïnvloed of overruled wordt door je omgeving, laat los.
Disbalans en achterdocht lossen op. Alles wat niet bij je zuivere, kristallijnen wezen hoort verdwijnt. Je wordt geholpen om door de angst in je buik en basis heen te gaan.

Vervolgens wordt je voelbaar bekrachtigd door grote krachten vanuit alle natuur- en sterrenrijken.
Deze krachten installeren zich ook in je hart. Je liefde en je daadkracht worden samengebracht en verzegeld door de eenhoornenergie. Je hoeft je niet meer zwak te voelen, maar kunt opstaan in egoloze liefdeskracht!

Wil je meer ondersteuning voor dit proces? Denk dan aan de Elohim Kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn Bio-tinctuur

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos
Duur 53 minuten

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kristallijne zelf “Angst voor overruling lost op in de kracht van je kristallijnen wezen!”
prijs   € 15,00