Kristallijne zelf “Angst voor overruling lost op in de kracht van je kristallijnen wezen!”


kristallijnen wezen.jpgIn deze live transmissie en healing, in de Kristallijnen Wezen tuin van de Elohim Krachtplaats, komen oude opgeslagen positieve krachten vrij. Als eerste wordt het zegel dat na Lemurië is aangebracht, gebroken. Je oorspronkelijke eenheid met alle rijken en de aarde ontstaat in je.

Vervolgens, wanneer je ego schoon genoeg is, wordt het zegel dat na Atlantis is aangebracht, verbroken. Gigantische godenkrachten krijg je weer tot je beschikking omdat je er nu klaar voor bent. De hele wereld , elke omgeving zal je dienen als jij kiest kanaal te zijn voor Dienstbaarheid.

Het kristallijnen bewustzijn van jou en de aarde gaan voelbaar open tijdens deze helende transmissie! Je wordt aangesloten op alle krachtplaatsen in de wereld. Deze gaan samenwerken als een eenheidskracht die voor jou gaat werken! Het gevoel dat je niet krachtig genoeg bent voor de wereld, lost op.

Je oorspronkelijke essentie en de opdracht die je had voordat je op de aarde kwam worden met je uitgelijnd en in je geactiveerd. Duidelijk kun je voelen dat je gedragen wordt door grotere krachten. Alles gaat voortaan als vanzelf en je hebt niet het gevoel dat je het allemaal zelf moet doen. Je zit in een krachtige Flow!

De angst dat je negatief beïnvloed of overruled wordt door je omgeving, laat los.
Disbalans en achterdocht lossen op. Alles wat niet bij je zuivere, kristallijnen wezen hoort verdwijnt. Je wordt geholpen om door de angst in je buik en basis heen te gaan.

Vervolgens wordt je voelbaar bekrachtigd door grote krachten vanuit alle natuur- en sterrenrijken.
Deze krachten installeren zich ook in je hart. Je liefde en je daadkracht worden samengebracht en verzegeld door de eenhoornenergie. Je hoeft je niet meer zwak te voelen, maar kunt opstaan in egoloze liefdeskracht!

Wil je meer ondersteuning voor dit proces? Denk dan aan de kristallijnen wezen tuintinctuur

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos
duur: 53 minuten

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kristallijne zelf “Angst voor overruling lost op in de kracht van je kristallijnen wezen!”
prijs   € 15,00