Ervaar het Sekinah en Gouden Tijd programma, die wij op onze seleniet en calciet hebben staan!


Goudentijd Sekinah set bol.jpgIn deze live transmissie vanaf de Elohim Krachtplaats, kun je de energie van de seleniet en oranje calciet bollen, met het Sekinah en Gouden Tijd programma, ervaren.

Voel de veilige, geborgen en koesterende energie, die je helpt om beter in je lichaam te wonen. Je kijk op situaties verruimt waardoor alles moeitelozer gaat. Op den duur krijg je minder zorgende gedachten. Alles gaat veel makkelijker en zorgelozer!

De Gouden Tijds energie brengt je warmte en vreugde in je buik. Het bekrachtigt je in je eigen kunnen en geeft vertrouwen in je toekomst. Je kunt voelen hoe alles steeds meer spontaan ontstaat. Je wordt zeker van je eigen mogelijkheden en je onzekere-ik lost op. Je goddelijke creatiekracht komt hiervoor in de plaats!

Je kan de set hier aanschaffen, ze zullen dit programma samen met hun eigen energie verspreiden in je huis. Zo kun je deze energie elke dag verder integreren. Een enorme ondersteuning voor je ontwikkeling! De bollen zijn ook los verkrijgbaar.

E-learning, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 11 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Ervaar het Sekinah en Gouden Tijd programma, die wij op onze seleniet en calciet hebben staan!
prijs   gratis