Keelchakra “Voel je veilig, gevoelig en bewust vanuit je lichaam en keelchakra”


Boeddha, verlichting 2.jpgIn deze opname van een live transmissie en healing, die plaats vind in de keelchakra tuin van de Elohim Krachtplaats, openen je fijngevoeligheid en je helderweten zich verder. Je kristallijnen, meest subtiele zelf verruimt zich voelbaar in je lichaam.

Hierna daalt je engelengewaad af vanuit de hogere dimensies. Deze twee delen van jezelf verbinden zich met elkaar, en met jou als persoon. Voelbaar ontstaat er een liefde en ontroering in je hart die zó mooi is. Je zult niet langer toekijkend door het leven gaan, maar stapt het speelveld op. Je bent gevoelig, subtiel en goed beschermd door je eigen licht en dat ervaar je.

Deze healing helpt je om je goede kanten maar ook je minder goede kanten te accepteren. Alles mag er zijn. Je raakt gevuld en vervuld met het Leven. De verbinding met je Oorspronkelijk zelf wordt geïnstalleerd en oude pijn van niet gezien of gehoord worden laat los. De bovenwereld en jij worden één, en al je geestelijke lichamen worden geaard.

Gaia met al haar Rijken en jij gaan samen en worden één. Vervuld met liefde en dankbaarheid, gesteund door bewustzijn en kracht, kan alles in jezelf één worden. Sta op, ga de wereld in en spreek vanuit de Bron in je, steek je hoofd boven het maaiveld uit. Gesteund door bewustzijn en vervuld met liefde zal het je lukken!

E-learning, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 64 minuten

Tips voor verdere integratie:

Ervaring van een klant:

"Wat een mooie, ontroerende channeling Joke..had het al 1x geluisterd en dat kwam al zó binnen, maar in tussentijd ben ik het keelchakra pakket gaan gebruiken. Gisterenavond voor de 2e keer deze channeling geluisterd. Nu kwamen de woorden nog dieper binnen..zó intens ontroerend heb ik de Liefdesstroom mogen voelen. Zó gevoeld die zuivere Liefde, niet in woorden te beschrijven... Mijn lichaam werd opgevuld met zoveel Licht. Later bij het binnen komen van Inzicht via m'n kruinchakra, naar m'n keelchakra, nek en schouders.... voelde het soms of mijn hoofd in brand stond, zó intens warm. Een enorme kracht en Licht, stuwde door mijn hoofd, zakkend naar mijn keel. Een intense kracht/druk in mijn keel te voelen.. alsof het oude, met deze kracht en Licht zuivering, weggehaald werd. Dat hield zo'n 5 min aan en toen zakte het door naar m'n nek en schouders. Het voelde Licht en zó vredig. Het was klaar.. Diepe ontroering, bij je woorden, dat nu de Voltooiing is. Ik Zie dat het is Volbracht... Ik mag als Kosmische vrouw/man nu verder, doen wat mijn taak ook mag Zijn.. Voor de Nieuwe Wereld, als voorloper."

Andrisa

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Keelchakra “Voel je veilig, gevoelig en bewust vanuit je lichaam en keelchakra”
prijs   € 17,50