Pillar of Light "Sekinah en dolfijnen laten je stralen! Onveiligheid lost op"


In deze hBewustzijn verhogen, hersenen.jpgelende live transmissie vanuit Pillar of Light, Sekinah tuin op de Elohim Krachtplaats, word je volledig geopend en geaard. Oude programmaknoppen die al generaties lang in het DNA zitten, worden gezuiverd.

Door jou heen laten ook al jouw voorouders dit los! Onuitgesproken gedachten en gevoelens lossen op. Net als onderlinge onveiligheid en achterdocht in de familie. Hierdoor stoppen kleine zelf-patronen van terugtrekken of aanvallen in lastige situaties.

Je voelt je een grote zuil van licht worden  en kunt veilig staan in wie je bent. Voorbij aan angst en onzekerheid. Sekinah komt binnen met haar Goddelijk zachte liefdevolle draagkracht  en de dolfijnen komen met haar mee. Ze nemen de levensvreugde en magie van jouw leven mee!

De stralendheid en het sprankelen  van je essentie worden geactiveerd en verloren kwaliteiten van je ziel weer geïnstalleerd in je hart. Je kunt vol levensvreugde en plezier, ook in je buik en basis, je passie gaan leven. Ga staan in de stroom van het leven! Er is geen slachtofferschap, onveiligheid of angst waar je nu nog naar kunt luisteren.

Voor verdere verdieping van dit thema en deze energie adviseren wij de tuintinctuur van de Pillar of Light, Sekinah tuin.

E-learning, healing, tuintransmissie gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 54 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Pillar of Light "Sekinah en dolfijnen laten je stralen! Onveiligheid lost op"
prijs   € 15,00