Audio pakket "Van ego-ik naar Ware Zelf"


Overgave, essentie, levensbestemming.jpgBen jij bereid om voorbij te gaan aan je ego, je kleine zelf met al z’n tekort-denken, emoties, angsten, zorgen en problemen?  Ben je al zo lang op Weg en heb je toch het gevoel steeds terug te vallen terwijl je mentaal wel weet "hoe het moet”? Zoek je (onbewust) nog vervulling van je behoeftes en verlangens buiten jeZelf? In de relatie of het (betere) werk misschien? Kom je steeds weerstand in en buiten jezelf tegen? Heb jij de neiging om te veel vooruit te denken, zit je veel in je hoofd en houden de gedachten maar niet op?

En ben je nu écht bereid (niet alleen vanuit je hoofd, maar ook vanuit je hart en buik) om hier aan voorbij te gaan? Wil je permanent blijven ervaren en voelen wie je werkelijk bent, de Bron, het Goddelijke Licht dat je bent met de blijheid, lichtvoetigheid, overvloed, het vertrouwen en de oerveiligheid die daar bij horen? Wil je Liefde en verbondenheid Zijn? Eenheid ervaren en je kosmische Taak aan kunnen gaan?Bestel dan dit verdiepend ontwakingspakket “Van ego naar Ware Zelf”. Het bestaat uit:

  • Een Satsang waarin Joke heel duidelijk aan de hand van verschillende praktische voorbeelden en thema’s/vragen uit de groep, het verschil uitlegt tussen (gedrag van) het ego-ik en het Ware Zelf. het geeft je inzicht in hoe je voorbij kunt gaan aan onzekerheid, angsten en andere ego-gevoelens. je leert hoe je bewust kunt kiezen om steeds vanuit het Ware Zelf te leven. Werkelijke blijheid, lichtvoetigheid, vertrouwen, overvloed, veiligheid, aanvaarding, genieten worden dan blijvend!

  • Een live channeling healing opname welke aansluit op de Satsang en je weer verder brengt om aan het ego-ik voorbij te gaan.  In deze transmissie en healing ervaar je hoe je deel uitmaakt van de schepping en hierin je bestaansrecht hebt, net als de bomen, planten, natuurwezens en alle materie welke door de schepping voortgebracht is. Ook jij bent daar deel van en je voelt je, tot diep in je cellen, verbonden met de overvloed, schoonheid en pracht van deze schepping. Je herinnert je dat alles er al is; dat je één en al Stralendheid en Licht Bent. Je voelt hoe jij één bent met alle vormen die gecreëerd zijn (materie, bomen, planten) en deel uitmaakt van het grote Liefdes creatieplan, het netwerk van universele liefde, verbondenheid, eenheid. Onveiligheid, tekorten en het gevoel niet vervuld te zijn lossen op. Je ervaart Wie je bent en voelt dat het slechts je ego-ik is die tegenspartelt en dat je het geloof daar in nu los kunt laten. Ben je bereid?
  • Integratie/evaluatie bewustwording in aansluiting op de channeling - healing
    Joke laat je voelen hoe de vragen en problemen van je ego-ik, die voorafgaand aan de channeling en healing aanwezig waren, ‘opgelost’ zijn in de eenheidsstaat van je Ware Zelf waarin je je bevindt na de transmissie. Je voelt hoe je in het Eeuwige Nu bent en niet meer gelooft in de verhalen die je ego-ik verzint. Een belangrijke ervaring die je staat van verlichting dichterbij brengt! Ervaar hoe je je hoofd “functioneel” gebruikt om zaken te regelen en leer het verschil in het maken van verhalen en gedachten die je ego-ikje voeden of voor pijn of onveiligheid zorgen. Wie is er sterker in jou: je ego met gedachten en verhalen of je Ware Zelf met de oerrust en het oervertrouwen dat je voelt en ervaart na de transmissie? Begin met het voeden van overvloed, vertrouwen en de Liefde van je Ware Zelf.


Dit pakket zal  je een stuk verder  brengen door inzichten, jouw ervaring en de enorme energie overdracht naar de verlichte Staat!

Ook de tinctuurmix Transformatie en Verlichting kan je hierbij ondersteunen

Alle satsangs en transmissies in dit pakket zijn gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur: 84 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.


Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Audio pakket "Van ego-ik naar Ware Zelf"
prijs   € 20,00