Channeling, healing “Ontmoet je aartsengel en ervaar je tweelingvlam”


hart, vlam.jpgEen enorm mooie opname van een live e-learning en healing met Joke ElZiam Nootebos vanuit de Elohim Krachtplaats.

Ervaar je eigen aartsengelen bewustzijn en haal je complementair bewustzijn van je tweelingvlam op! Relaties kunnen verlicht worden en je voelt je een stuk heler na afloop!

Ook ontvang je een mega healing op je spijsverteringsorganen, hart-, zonnevlecht- en basischakra en op remmende overtuigingen aangaande je relaties en de liefde. Daarbij wordt de wortel geheald die zich bevind door al je levens en door alle banden van je zielegroepen waar je steeds mee incarneerde!

E-learning, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 45 minuten

Voor verdere ondersteuning kun je denken aan de tuintinctuur van de Tweelingstraal-Heilig Huwelijk
 

Feedback

Lees hieronder een feedback van een van onze klanten.

Lieve Joke,
 
Wanneer ik de channeling en healing Ontmoet je aartsengel en ervaar de tweelingvlam beluister dan voel ik een enorme trilling door mijn lijf gaan van top tot teen.
Het voelt als een enorme boost energie welke ik mag ontvangen. Een golf van liefde en zachtheid stoomt door mijn lijf.
Er werd bij mij blauw licht ingebracht door een opening boven op mijn hoofd waarna het licht via mijn hoofd door mijn lichaam stroomde.
 
In liefde,
Iona
Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing “Ontmoet je aartsengel en ervaar je tweelingvlam”
prijs   € 15,00