Satsang “Hoe voorkom je dat je blijft hangen in situaties waar je niet volledig voor je ziel kiest?”


genieten, tweede chakra, healingIn deze waardevolle live satsang, gegeven op de Elohim Krachtplaats worden onderstaande vragen en thema’s behandeld. Je ontvangt inzichten waar je weer mee verder kunt.

Tijdens de gehele satsang is er een helende energie aanwezig welke in je cellen zal doorwerken waardoor inzichten nog meer beklijven.

 

Aan de orde komt o.a.:

  • Hoe leef ik onvoorwaardelijk en met volledige toewijding ook in tijden van chaos en verandering?
  • Hoe creëer ik een omgeving die mij verder helpt in mijn ontwikkeling?
  • Hoe ga ik staan voor mijzelf en mijn waarheid en laat ik de angst daarvoor en de (onbewuste) hang  naar bevestiging los?
  • Hoe transformeer ik het diepgaande gevoel niet veilig en geborgen te zijn en daarmee ook de situaties in mijn leven die daarmee samen hangen?
  • Hoe vind ik richting in mijn leven, in plaats van doelloos rond te dobberen?
  • Hoe kan ik andere mensen daadwerkelijk helpen in plaats van alleen maar een praatpaal te zijn?

Een satsang waar een hoop actuele thema’s behandeld worden en die erg waardevol is.

Ben je nu daadwerkelijk bereid om een verandering door te zetten? Dan adviseren wij een DNA healingset, dit kan je heel erg ondersteunen op een hoop verschillende vlakken door de verscheidenheid aan producten.

Satsang gegeven door: Joke ElZiam NootebosDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang “Hoe voorkom je dat je blijft hangen in situaties waar je niet volledig voor je ziel kiest?”
prijs   € 17,50