Satsang "Sta op in je gevoeligheid en kies voor je Ware wezen!"


Relaties, multidimensionaal, bloem.jpgIn deze live satsang gegeven door Joke ElZiam Nootebos wordt gesproken over gaan staan voor je subtiel gevoeligheid. Tijdens deze satsang wordt voelbaar een helende energie overgedragen waardoor je eigen gevoeligheid zich meer opent. Het wordt tastbaar voor je, hoe je je subtiele lagen mee kunt nemen in verschillende situaties. Zeggen waar het op staat, ook buiten je comfortzone!

Er wordt uitgelegd hoe je je innerlijke criticus en angsten los kunt laten. Hoe jij je verbonden kunt voelen met andere mensen en de overtuiging dat je het niet waard bent los te laten.

Je ontvangt diepgaande inzichten en healing die je helpen denkbeelden, idealen en gehechtheden op relatiegebied los te laten. Het volledig leven en aanvaarden van wat er is wordt voelbaar. Het daadwerkelijk genieten van je relaties kan dan echt ontstaan. Zonder dat je er nog iets uit hoeft te halen.

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 63 minuten

Voor meer ondersteuning kun je denken aan de Elohim tinctuur "Kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn", de hele set Elohim tincturen in huis plaatsen of een doorbraakarrangement.

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Sta op in je gevoeligheid en kies voor je Ware wezen!"
prijs   € 17,50