Workshoplezing "Levend water en waternimfen"


bosrivier zweden.jpgWorkshoplezing over levend water en waternimfen.

Let op: Deze opname is duurder dan normaal omdat het zo veel informatie bevat.

In deze opname wordt er uitgebreid gesproken over water en haar bewustzijn. Hoe het water al het afval, fysiek, geestelijk en emotioneel, van de aarde afvoert en transformeert. Ook wordt er gesproken over hoe je dan het beste met water om kunt gaan.

Lezing door Joke ElZiam Nootebos
Duur 8 minuten


 

Verdiepende en ondersteunende Lichtwesen essence
Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Workshoplezing "Levend water en waternimfen"
prijs   € 11,00