Schuif aan bij de trollen voor bewustzijn, wereldevolutie en mega-healing


Grote trol met mand3_k.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, schuif je aan bij de trollen en hoor je wie ze zijn, wat hun rol is in de evolutie, hun bijdrage aan de Nieuwe Aarde, wat ze doen voor ons, de mensen, en hoe we van elkaar leren en samen bijdragen aan het verenigen van alle rijken.
Ze onthullen dat ze ons mensen vaak zo hilarisch vinden en niet snappen hoe het toch in ons werkt. Dat we zoveel zorgen hebben, zoveel inhouden en onderdrukken; maar dat dit tegelijkertijd ook hun voedsel en hun taak is: het met plezier opeten van al onze zorgen, onderdrukte en ingehouden emoties, gedachten, enz.

En om dat meteen maar te ervaren, word je uitgenodigd om lekker ontspannen languit op de trollentafel te komen liggen en je over te geven aan een enorm krachtige healing van de trollen in samenwerking met diverse lichtmeesters, sterrenvolkeren, elfen, kabouters en kobolten.

Voelbaar word je door veilige sferen omhuld zodat je je ontspannen aan de healing overgeeft.
Je hele lichaam, hormonale systeem, organen, hersenen en wervels; alles wordt doorzocht op oude patronen, gedrag, overtuigingen, emoties, karma, collectieve stukken, stukken van je ouders……. alles wat ingehouden, opgeslagen, onderdrukt is en vastzit wordt losgemaakt, opgegeten en getransformeerd.
Je bent veilig, je voelt je steeds dieper in je aardelichaam zakken, alles kan en mag nu losgelaten worden, geef jij toestemming? Laat jij je ik-jas uittrekken? Zodat je net als de trollen transparant en gewoon jeZelf bent? Zorgeloos, ontspannen en blij?
Als toetje stroomt een regen van Kristallijn Licht door je aura om je een zuiverende, reinigende douche te geven.

Na de transmissie kan je je wat gedesoriënteerd voelen, een gevoel van ‘wie ben ik’, ‘ik ben er wel/ik ben er niet’: helemaal goed! Je ik-je laat los, je bent aan het worden wie je werkelijk bent en dat voelt uiteindelijk zorgeloos aangenaam!

Ervaringen van een luisteraar:

"Ik heb de 'trollen-channeling' gedownload en het had een heel fel resultaat. Ik heb uren heftig zitten boeren en er kwam ook zuur naar boven. Ik heb last van prikkelbare darm, vier dagen later toen ik naar de osteopaat ging, kwamen er ook bij hem nog steeds boeren naar boven. En zeggen dat ik eerst niet in trollen geloofde.."

 

Klik hier voor de Elohim trollenbos tinctuur

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos, duur 45 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Schuif aan bij de trollen voor bewustzijn, wereldevolutie en mega-healing
prijs   € 15,00