Channeling, healing "Indalen Goddelijke Vonk, oplossen diepe collectieve relatiepijn"


Blauw licht, straal.jpgTijdens deze channeling wordt het 14-dimensionale lichtlichaam geactiveerd van je eigen Innerlijke Geliefde en Goddelijke Vonk. Alle thema’s die bij je spelen rond emotionele, relationele en (soms oeroude) karmische banden worden doortrild met en gezuiverd door deze hoge lichtfrequenties.

Oeroude velden van angst, verlatenheid en behoeftigheid lossen op, doordat je van binnenuit geheeld en gevuld wordt door het Witte Christuslicht, en de Zwarte Draak van Sananda. (komische Jezus)

Conditioneringen, aannames, emotionele verkleuringen en verklevingen lossen op en worden geheeld. Afhankelijkheid lost op, zelfs tot voorbij het tweelingstraal niveau. Ten diepste zul je gaan voelen dat je ook je uiterlijke tweelingstraal niet nodig hebt om je heel te voelen; je bent zelf al Heel.

Dit betekent niet dat relaties niet kunnen blijven bestaan. Wat voelbaar in je geactiveerd zal worden is je Innerlijke tweelingstraal, ofwel je Innerlijke Geliefde. Deze liefde voor jou is nog completer dan wat je uiterlijke tweelingstraal je kan bieden. Het is de ultieme universele Liefde voor jezelf, je innerlijke Geliefde die altijd in je aanwezig is.Een geweldig gevoel dat je Thuis brengt! Het maakt je vrij en opent je hart in universele liefde. Velden van innerlijke leegte die diep in je kunnen zitten vanuit eeuwenoud karma, lossen voelbaar op. Je wordt van binnenuit gevuld met de liefde van je Innerlijke Geliefde.

Vanuit die volheid en diep ontroerende Gevuldheid, kunnen emotionele (relatie-)verwikkelingen eindelijk oplossen en zul je er steeds minder opnieuw in verstrikt raken. Je Licht en Weg blijven behouden. Je zult steeds meer vanuit een gevoel van vrijheid kunnen delen en met anderen functioneren vanuit het grote universele liefdesveld.

Het contact met een uiterlijke geliefde wordt opnieuw mogelijk, maar nu zonder noodzaak of behoeftes.

De biologische Elohim tinctuur tweelingstraal, heilig huwelijk werkt bij deze channeling en healing ondersteunend.

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos
Duur 60 minuten

 


Lees hier de ervaring van een luisteraar

Ik heb net de channeling beluisterd en ik ben hier heel dankbaar voor. Ik heb altijd de verbinding met het Elohim Centre gevoeld. Deze transmissie ging heel diep en ik voelde in het begin pijn aan de rechterkant van mijn lichaam, alsof ik moest verliggen om die pijn de ruimte te geven.

Een heel vreemd gevoel, alsof de pijn rechts naast mijn lichaam lag, alsof daar nog een lichaam lag (pijnlichaam?). Ook bij mijn polsen voelde ik een sterke pijn, ik ben vaak meegetrokken aan mijn polsen, alsof ik iets niet wilde. Ik zakte steeds dieper weg en voelde beweging bij mijn borstbeen. De diepe aanraking voelde heel goed, er ontstond een heel veilig gevoel in mij, wat expandeerde. Ik kreeg het steeds kouder en kouder.

Op het eind rook ik een enorme sterke bloemengeur, ik vond de geur niet fijn maar wist dat dat kwam doordat ik er niet aan gewend was.

Verder geen woorden meer, een enorme verruiming en dankbaarheid in mijn hart.

Liefdevolle groet van Debbie

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Indalen Goddelijke Vonk, oplossen diepe collectieve relatiepijn"
prijs   € 17,50