DNA tinctuurmix healing en lezing “Wie ben je in de allereerste Oorsprong”


enlightmentEen live lezing, channeling en healing vanuit de Elohim Krachtplaats met Joke ElZiam Nootebos. Wie ben je in je allereerste Oorsprong als je met een Monadische groep(Goddelijke Vonken ) dit universum binnenkomt?
Verbanden worden duidelijk met wie je nu bent/wordt en met je eerste incarnatie in de natuurwezenlijn. Je ontvangt inzichten over je galactische Oorsprong versus je hedendaagse zelf en missie. Hoe werken Sirius en de Pleiaden in je door? Hoe zijn de engelen, sterrenvolkeren en het eenheids tijdperk van Lemurië betrokken bij je menszijn en Goddelijke Oorsprong? Wat gebeurt er nu massaal bij jou en op aarde aan chaos, vermoeidheid, stemmingen, geldproblemen, belasting, paniek en strijd? Nog nooit heb je zoveel prikkels gehad! Hoe zit het dan met het ware zelf en de Al-Eenheid in jou?

Ervaar het nieuwe Menszijn en Nieuw Lemurië en laat de zwaarte in je leven en  van de aarde geschiedenis, nu los door de enorme healing met de DNA mix van zelfrealisatie tincturen. Laat de trollen, de chakratincturen en het kristallijnen je de volledig overstap over de regenboogbrug, doen maken,  naar je hele Vorm! Een prachtige, machtige Engelen Mens vorm die één is met haar missie!

Zelfrealisatie bio Transformatiemix voor thuis; lees meer of bestel

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos vanuit het Elohim Centre

Duur 67 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   DNA tinctuurmix healing en lezing “Wie ben je in de allereerste Oorsprong”
prijs   € 17,50