Zonnevlecht ''Zonnelogos geeft diepgaande fysieke healing en opent je chakra's''


Zonnevlecht okt 2009 006.jpgLive opname in de zonnevlecht tuin van het Elohim Centre door Joke ElZiam Nootebos.
Deze helende channeling en healing opent je zonnevlecht, oerveiligheid, voorhoofd, kruin, keel en hart volledig. Verkramptheid verlaat je voelbaar, ook op het gebied van onzekerheid bij mannen het mannelijke en bij vrouwen het vrouwelijke! Sananda, Sanat Kumara  healen je wat betreft treurigheid en eenzaamheid, ook die van je familie en zielengroep welke ook in jouw hart zitten. Burnout, psychose of vluchten in drank, seks of drugs zullen verminderen na deze transmissie en healing. Rugpijn, menstruatiepijn, heupgewrichten ontkrampen. Je Oorspronkelijke Hart, menshart en zonnevlecht worden daarna voelbaar één. Een magnifiek moment! De wipwap tussen je grote Zelf en menselijke zelf lost op.

Je zonnelogos in het mannelijk deel van je hart en zonnevlecht brengen Waarheid, eerlijkheid, duidelijkheid, openheid,  manifestatie, daadkracht en leiderschap. Het onzeker zijn of je sterker tonen dan je bent spelen geen rol meer.

In je zonnevlecht wordt het onuitgesprokenen, dat wat jou heeft beschadigd, geheald. De vernederingen van het vrouwelijke en de gevoelens van de moeder door haar man, geen respect over zijn inbreng en kracht door moeder, hetgeen  ook in jouw relaties en houding weer heeft meegespeeld, maken plaats voor je Goddelijk, hele Zelf. Angst, maskers en een gekleurde pijnbril waardoorheen je naar elkaar keek, worden bevrijd. Je voelt de koude wind als het verdwijnt.  Zelfbescherming  en angst voor nieuwe  hartepijn maken plaats voor hernieuwde Overgave.

Je sterrenlichamen gaan open; je volledig Zelf met al je zielendelen, diamanten neutraliteit en helderziendheid komen binnen in je zonnevlecht, voorhoofd en haralijn. Christuslicht en je Oorsprong , Sirius, Pleiaden, Venus en Acturianen komen binnen in je woede, verdriet, 2de chakra en basischakra. Identificatie en hechtingen laten los en maken plaats voor de grote Mens, die Stille Wijze Oorsprong in Jou!

Tips:

Gebruik de zonnevlecht bio tinctuur nog minimaal 2 maanden om de healing verder door te trekken

en/of de DNA healings set

Aansluiting geeft: 

Channeling, healing ''Pleiadiers healen duidelijk voelbaar onze rug, seksualiteit en chakras

en het korte gratis fragment van  Jouw gevoel van nu versus de ontlading van Gaia's geschiedenis

 

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 54 minuten

 

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Cliënt ervaring

Mijn hart zingt, ik voel me blij, energiek,  jonger en levendiger dan daarvoor. Ik voel ook dat mijn lichaam levendiger stroomt en vol gezondheid bekrachtigd is. Ik heb meer zin en vertrouwen in het leven en voel me gevulder en vol kracht. Ik voel me heel anders en in het grote Zelf. Ik ben blij dat ik op het Elohim Centre was tijdens deze transmissie! Ik heb veel losgelaten. Bedankt Theresia.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Zonnevlecht ''Zonnelogos geeft diepgaande fysieke healing en opent je chakra's''
prijs   € 15,00