Channeling, healing ''Vereniging menselijk hart en Goddelijk hart, ontwaken in je ware natuur''


Samengaan.jpgDe live channeling en healing, gegeven op de Elohim Krachtplaats, raakt de universele, oorspronkelijke Liefde in je aan. Het opent je hart in de vele dimensies en lagen van wie je Bent. Rust en ontspanning nemen hierdoor toe in je lichaam. Je verruimt meer waardoor aarding gemakkelijker voelbaar is.  De healing energie werkt diep door op je derde oog, pijnappelklier en op de belemmerende overtuigingen en ideeën die je nog hebt. Tijdens de channeling en transmissie kun je voelen hoe die je universele Liefde belemmerden en deed verdwijnen!

Alles wat van het kleine, onzekere zelf of de persoonlijke ik-liefde, wordt getransformeerd naar je Goddelijke Liefde. Je pijnappelklier opent zich en je derde oog wordt helder en transparant: nu ervaar je pas wat universele liefde is!!! Je zult het nooit meer vergeten!

Persoonlijke liefde en Goddelijke liefde verenigen
Acceptatie en begrip is er voor je onzekere, onvolmaakte persoontje. Je grote hart voelt het lijden, ziet het, kent en koestert je. Jouw eenheidshart en je kristallijnen ware Zelf openen zich voelbaar in je cellen. Trouw en kracht aan deze lagen in jezelf worden bekrachtigd. Met meer gemak zul je de komende dagen, na het beluisteren van deze transmissie en healing, eigen obstakels en oude patronen overwinnen. De liefde van je ware, oorspronkelijke natuur wordt door de healing zo versterkt dat het diep zal blijven doorwerken in je dagelijks leven.

Het wakkert je vuurkracht, vreugde en joy aan
Jij en de universele Liefde worden één wat in gedrag, denken en doen veel positieve veranderingen zal brengen!  

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos
Duur 31 minuten

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing ''Vereniging menselijk hart en Goddelijk hart, ontwaken in je ware natuur''
prijs   € 15,00