Hartchakra "Samensmelting innerlijk man en vrouw in DNA en genen"


Pasgeboren baby, kristallijn.jpgDeze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos zal je doen laten verstillen en je weer thuis brengen bij jezelf. Door het hebben van een eigen innerlijke vader en moeder, door de heelheid in je innerlijke man- vrouw kunnen opgeslagen innerlijke spanningen en verkramptheden worden losgelaten tot in DNA en genen.

In onze opvoeding loopt ons diepergaand zielegevoel vaak vele littekens op. Het niet volledig gezien, gerespecteerd of aangevoeld zijn kan grote gevolgen hebben voor ons latere leven. Zoals spanningen in eigen innerlijke man en vrouw, onzekerheid en geen ideale relaties. De helende energie wordt zo op je overgebracht dat je nu een eigen innerlijke vader en moeder (man en vrouw) voor jezelf gaat hebben.

Al je lagen van subtiliteit, gevoeligheid en diep invoelend vermogen worden wakker, krijgen healing en laat je niet meer onderdrukken. Je komt thuis in heel je wezen, in de schoonheid van al jouw subtiele zielelagen (niemand kan er meer overheen lopen).

Zonnevlecht en hartchakra gaan opnieuw open, maar nu voor jou, voor wie jij Bent.  Onvoorwaardelijke liefde ontvouwt zich. Needings naar afhankelijkheid en bevestiging lossen op. Diep van binnen blijf je jeZelf trouw. Je leeft vanuit de eenheid met jezelf en bent je eigen grootste steun en toeverlaat.

Deze prachtige channeling en healing laat je de heelheid in jezelf voelen. Twijfels en stemmingswisselingen zullen hierdoor steeds meer op de achtergrond verdwijnen. Je wordt je ware Zelf vol vertrouwen.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 24 minuten

Hier Rubeliet ( roze toermalijn ) bekijken & bestellen :
Dit werkt bekrachtigend bij de transmissie, het beste is in iedere hand 1 rubeliet ( roze toermalijn ) vast te houden.

Gerelateerde producten:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Hartchakra "Samensmelting innerlijk man en vrouw in DNA en genen"
prijs   € 11,00