Keelchakra: "De regenboogbrug naar je ware Zelf"


Diamond_earth_grid.jpgTijdens deze live healing en channeling, gegeven door Joke Elziam Nootebos op de Krachtplaats vanuit het Elohim Centre word je diep verbonden met moeder aarde. Gaia maakt verbinding vanuit al haar lagen en Rijken, zoals de natuurwezens Rijken. Ze laat je voelen dat je niet alleen bent op aarde waardoor je je meer opgevuld voelt. Naarmate de healing zich verdiept zal je steeds dieper in de aarding van je lichaam zakken. Zo diep dat heel jouw pijnappelklier kan worden geopend, en je hoger bewustzijn tot de 12e dimensie kan binnenkomen! Heel wie je bent in al die lagen komt weer bij je en wordt voelbaar overgebracht op je keelchakra. Contact met de engelen worden permanent in je dagelijks leven versterkt. Subtiele signalen kunnen helderder aan je worden doorgegeven. Helderhoren – heldervoelen – helderzien nemen toe. Net als je intuïtie. Al het karma en leed van vorige levens worden gezuiverd. Levens van verraad en onderdrukking, wat je keelchakra altijd heeft doen inhouden, laten los uit o.a. je kaken. Het loslaten heeft effect op heel je lichaam. Je onderrug, botten, bekken, alles wordt bekrachtigd. Je subtiel voelen wordt nu nog bewuster en je zal het willen uitspreken, ervoor opkomen en contact willen maken met anderen via je keelchakra en kruinchakra. Je hoger bewustzijn wordt mentaal bewust. Niets van jezelf kun je nog wegcijferen. Lichtmeesters, Merlijn en engelen zullen in je aura leven. Steeds ruimer en bewuster word je dan. Vanuit al die sferen en lagen in jezelf ga je spreken. Je gaat naar de overgave aan je grote Zelf. De illusie van het leven vanuit een afgescheiden zelf lost voor je op waardoor je in eenheid leeft met al die meesters en engelen die jij ook Bent. Je alleen voelen en eenzaamheid lossen voor je op. Je weet wie je Bent. Deze healing en channeling activeert dit alles in jou en zal je helpen bij het zetten van de volgende stap in je leven voor het uiten en neerzetten van wie je werkelijk Bent.

Hier Keelchakra tinctuur bekijken & bestellen

Door Joke ElZiam Nootebos

duur 45 minuten

Gerelateerde producten:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Keelchakra: "De regenboogbrug naar je ware Zelf"
prijs   € 15,00