Jouw gevoel van nu versus de ontlading van Gaia's geschiedenis


wanhopig.jpgGeïnspireerde uitleg over de ontlading van de diepere lagen van Gaia: wat NU met je gebeurt is niet alleen van jezelf!

Laat je niet verleiden door het oppervlakte golfje van je gevoel!
Wees je ware Wezen, de oceaan, ook al voel je je niet fijn!

Joke ElZiam Nootebos biedt vanuit het Elohim Centre deze lezing aan om ieder te ondersteunen bij wat er en masse nu gebeurt. Wil je het doorsturen aan je vrienden zodat we elkaar kunnen bijstaan in de overgang van de Aarde?

Joke en het Elohim team hebben een nieuwe DNA Healing set samengesteld specifiek afgestemd op het collectieve loslaten van zwaarte en schaduw waar velen nu doorheen gaan. Deze set kan je steunen! Het team gebruikt het zelf ook om zich beter te voelen!

De DNA healing set "Van kleine zelf naar Ware Zelf"  helpt bij het oplossen van schaduwgedachten, stemmingen, chaos, onzekerheid, vermoeidheid en het teveel dat op je afkomt.

Voor meer info zie DNA Healing set

Voor meer lezingen en channelings/healings klik hier

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Jouw gevoel van nu versus de ontlading van Gaia's geschiedenis
prijs   gratis