Pleiadische healers helen duidelijk voelbaar onze rug, seksualiteit en chakra’s


Bewustzijn verhogen, hersenen.jpgDeze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos is enorm voelbaar en krachtig. Pleiadische helpers helen duidelijk voelbaar de hersenen en hun zenuwsynapsen. De eenheidssfeer van ons  6-9 dimensionaal Lemurisch engelen -wezen, waarmee we de mensenlijn begonnen, opent voorbij ons duale,  gekleurde 3-4 D denken en inzicht. Het voorhoofdchakra  verheldert in een stralend Licht. De telepathische kanalen bij de slaapbeenderen en rondom de ogen,  het intuïtief vermogen en innerlijk horen gaan permanent open voor alle dimensies, Rijken, sferen en elkaars zielewezen. Net als bij het ontstaan van de eerste tijd op aarde toen er nog geen kwaad was en alles elkaar vanuit het Hart en engelenlichaam begreep.

Dan wordt ons hart aangesloten op het hoofd en opent dan ook mede in de oogverblinde en hoger Lichtfreqenties van de 5de en 6 de dimensie. Quan Yin en vele anderen Meesters en sterrenwezens ondersteunen de Pleiadische healers die voelbaar hun werk aan ons lichaam doen. Goddelijke mannelijkheid stroomt binnen en verweeft zich met de eenheidsliefde en zachtheid die ondertussen in ons hele lichaam opgegloeid is gedurende de schitterende live transmisisie en healing.

Zelfbescherming en pantseringen verlaten duidelijk voelbaar onze zonnevlecht. En als dan onze onschuld opent in innerlijk kind, 2de chakra en buikgebied, worden we diep aangeraakt in het Licht! Pure naaktheid, een heerlijk gevoel.

De 6 dimensionale Goddelijke mannelijkheid komt als  omhoog stromende lava door onze voeten, stuit, wervelkolom en kundalinikanaal. Daadkracht, opstaan, creatiekracht stromen door onze basis, hart nek en hoofd. We ontvangen hogere trillingen .

Healing op rugwervels, seksualiteit en relaties
Daarna is de rug klaar om zijn verkrampingen en krommingen in spieren en wervels los te laten. Ze zijn o.a. ontstaan door vele levens van seksuele en relationele pijn en verraad. Dit wordt geheald en gezuiverd. Ook uit de geslachtsorganen. Heupen, rug en bekkengebied voelen duidelijk opener en permanent veranderd. Het hart voelt vrij, open, krachtig en vredig. Na afloop van de transmissie zijn we voorgoed beter geaard en hoger aangesloten dan ooit tevoren! Het ontstane, onvoorwaardelijke vredevolle Hartchakra zorgt ervoor niet zelfbeschermend gericht te blijven in relaties, maar richt ons op  verbonden eenheid en harmonie.
Ook de eenheid met de natuur wordt hersteld. We krijgen de kans om de overziel van koeien en andere vriendelijke dieren, te helen van alles wat de mens haar heeft aangedaan door haar te behandelen als consumptieartikelen zonder bezieling en gevoel.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 7 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Lees hier de reviews van deze online transmissie

 


 

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Pleiadische healers helen duidelijk voelbaar onze rug, seksualiteit en chakra’s
prijs   gratis