Pleiadische healers helen duidelijk voelbaar onze rug, seksualiteit en chakra’s


Bewustzijn verhogen, hersenen.jpgDeze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos is enorm voelbaar en krachtig. Pleiadische helpers helen duidelijk voelbaar de hersenen en hun zenuwsynapsen. De eenheidssfeer van ons  6-9 dimensionaal Lemurisch engelen -wezen, waarmee we de mensenlijn begonnen, opent voorbij ons duale,  gekleurde 3-4 D denken en inzicht. Het voorhoofdchakra  verheldert in een stralend Licht. De telepathische kanalen bij de slaapbeenderen en rondom de ogen,  het intuïtief vermogen en innerlijk horen gaan permanent open voor alle dimensies, Rijken, sferen en elkaars zielewezen. Net als bij het ontstaan van de eerste tijd op aarde toen er nog geen kwaad was en alles elkaar vanuit het Hart en engelenlichaam begreep.

Dan wordt ons hart aangesloten op het hoofd en opent dan ook mede in de oogverblinde en hoger Lichtfreqenties van de 5de en 6 de dimensie. Quan Yin en vele anderen Meesters en sterrenwezens ondersteunen de Pleiadische healers die voelbaar hun werk aan ons lichaam doen. Goddelijke mannelijkheid stroomt binnen en verweeft zich met de eenheidsliefde en zachtheid die ondertussen in ons hele lichaam opgegloeid is gedurende de schitterende live transmisisie en healing.

Zelfbescherming en pantseringen verlaten duidelijk voelbaar onze zonnevlecht. En als dan onze onschuld opent in innerlijk kind, 2de chakra en buikgebied, worden we diep aangeraakt in het Licht! Pure naaktheid, een heerlijk gevoel.

De 6 dimensionale Goddelijke mannelijkheid komt als  omhoog stromende lava door onze voeten, stuit, wervelkolom en kundalinikanaal. Daadkracht, opstaan, creatiekracht stromen door onze basis, hart nek en hoofd. We ontvangen hogere trillingen .

Healing op rugwervels, seksualiteit en relaties
Daarna is de rug klaar om zijn verkrampingen en krommingen in spieren en wervels los te laten. Ze zijn o.a. ontstaan door vele levens van seksuele en relationele pijn en verraad. Dit wordt geheald en gezuiverd. Ook uit de geslachtsorganen. Heupen, rug en bekkengebied voelen duidelijk opener en permanent veranderd. Het hart voelt vrij, open, krachtig en vredig. Na afloop van de transmissie zijn we voorgoed beter geaard en hoger aangesloten dan ooit tevoren! Het ontstane, onvoorwaardelijke vredevolle Hartchakra zorgt ervoor niet zelfbeschermend gericht te blijven in relaties, maar richt ons op  verbonden eenheid en harmonie.
Ook de eenheid met de natuur wordt hersteld. We krijgen de kans om de overziel van koeien en andere vriendelijke dieren, te helen van alles wat de mens haar heeft aangedaan door haar te behandelen als consumptieartikelen zonder bezieling en gevoel.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 7 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Lees hier de reviews van deze online transmissie

 


 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Pleiadische healers helen duidelijk voelbaar onze rug, seksualiteit en chakra’s
prijs   gratis