Pleiadiers healen duidelijk voelbaar onze rug, seksualiteit en chakras


Bewustzijn verhogen, hersenen.jpgDeze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos is enorm voelbaar en krachtig. Pleiadische helpers helen duidelijk voelbaar de hersenen en hun zenuwsynapsen tijdens het beluisteren van deze transmissie en healing. De eenheidssfeer van ons 6-9 dimensionaal Lemurisch engelenwezen, waarmee we de mensenlijn begonnen, opent voorbij ons duale, gekleurde 3-4 dimensionale denken en inzicht.

Het voorhoofdchakra verheldert in een stralend Licht. De telepathische kanalen bij de slaapbeenderen en rondom de ogen, het intuïtief vermogen en innerlijk horen gaan permanent open voor alle dimensies, rijken, sferen en elkaars zielewezen. Net als bij het ontstaan van de eerste tijd op aarde toen er nog geen kwaad was en alles elkaar vanuit het Hart en engelenlichaam begreep.

Zelfbescherming en pantseringen verlaten duidelijk voelbaar onze zonnevlecht

Dan wordt ons hart aangesloten op het hoofd en opent voelbaar in de oogverblinde en hoger Lichtfreqenties van de 5e en 6e dimensie. Quan Yin en vele anderen Meesters en sterrenwezens ondersteunen de Pleiadische healers die hun werk aan ons lichaam doen, hetgeen duidelijk waarneembaar is. Goddelijke mannelijkheid stroomt binnen en verweeft zich met de eenheidsliefde en zachtheid die ondertussen in ons hele lichaam opgegloeid is gedurende de schitterende transmissie en healing.

Zelfbescherming en pantseringen verlaten duidelijk voelbaar onze zonnevlecht. En als dan onze onschuld opent in innerlijk kind, 2de chakra en buikgebied, worden we diep aangeraakt in het Licht! Pure naaktheid, een heerlijk gevoel!

De 6 dimensionale Goddelijke mannelijkheid komt als omhoog stromende lava door onze voeten, stuit, wervelkolom en kundalinikanaal. Daadkracht, opstaan, creatiekracht stromen door onze basis, hart nek en hoofd. We ontvangen hogere trillingen.

Healing op rugwervels, seksualiteit, geslachtsorganen, heupen en relaties

Daarna is de rug klaar om zijn verkrampingen en krommingen in spieren en wervels los te laten. Ze zijn o.a. ontstaan door vele levens van seksuele en relationele pijn en verraad. Dit wordt geheald en gezuiverd. Ook uit de geslachtsorganen. Heupen, rug en bekkengebied voelen duidelijk opener en permanent veranderd. Het hart voelt vrij, open, krachtig en vredig. Na afloop van de transmissie ben je beter geaard en hoger aangesloten dan ooit tevoren! Het ontstane, onvoorwaardelijke vredevolle Hartchakra zorgt ervoor niet zelfbeschermend gericht te blijven in relaties, maar richt ons op verbonden eenheid en harmonie.

Ook de eenheid met de natuur wordt hersteld

We krijgen de kans om de overziel van koeien en andere vriendelijke dieren, te helen van alles wat de mens haar heeft aangedaan door haar te behandelen als consumptieartikelen zonder bezieling en gevoel.

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 58 minuten

Ondersteunende producten:

 

Ervaringen van anderen:

"Het voelde voor mij heel krachtig en kwam diep binnen. Bij bepaalde stukken stroomde er tranen over m'n wangen terwijl ik dat bijna niet in de gaten had. Een moment later kon ik mij ook weer heel rustig en krachtig voelen. Dat ging de hele sessie door in een soort 'golf-beweging'. Was heel bijzonder. Vooral dat zinnetje toen jij zei: dat er allemaal engelen stonden te kijken... Dat kwam zo diep binnen bij mij. Werd echt iets in mij geraakt.

Na de sessie voelde ik mij een beetje boos, vnl richting een man in m'n leven (die mijn zielemaatje is, maar die zelf nog diep in put zit en ik niet weet wat ik ermee aan moet). En ik dacht echt 'hij bekijkt het maar'. Maar ook dat gevoel zakte weer redelijk snel weg.

Ik heb heel slecht geslapen, kon niet in slaap komen. Had pijn in mijn voeten en heupen en later heel onrustig gedroomd. Net of alle lastige situaties door mij heen trokken. Werd bekaf wakker, maar ook dat gevoel dreef weer snel weg. Daarna voelde ik mij krachtiger, ook dubbel gevoel, ene kant voel ik een diepe rust, andere kant juist ook een grote onrust, net of er iets staat te gebeuren. De beste omschrijving is eigenlijk dat allerlei gevoelens als een soort 'golf-bewegingen' door mij heen bewegen."

Barbara G

Lees hier meer reviews van deze online transmissie

Klik hier voor een kort gratis fragmentDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Pleiadiers healen duidelijk voelbaar onze rug, seksualiteit en chakras
prijs   € 17,50