Satsang ''Overgave, angst voor de dood en een slecht lopende praktijk''


Bos, natuur.jpg [1]Een prachtige, heldere satsang met helende energie overdracht over het leven van je ware essentie. Ben jij angstloos? Durf je te leven vanuit overgave en sta je in je kracht, ongeacht wat er op je Pad komt? Dit is waar de satsang, gegeven op de Elohim Krachtplaats, over gaat.
Het maakt je bewust en laat je voelen welke thema’s jou mogelijk nog teveel in beslag nemen  of welke je lastig vindt los te laten. Dat wat je van jezelf misschien nog niet zo bewust hebt aangaande je relatie, geld, ziekte of de dood wordt voor jou herkenbaar door de verschillende thema’s die worden besproken. Je krijgt inzicht in waar je krachtkant ligt en hoe je die juist verder kunt versterken! Je wordt je bewust van je eigen gedachtekracht en hoe jijzelf het universum bent. Alles kent een reden en een doel. Als we dit maar doorzien zal iedere ervaring en situatie, ongeacht of die leuk of niet leuk is, ons het mooiste geschenk kunnen geven. Dit is waar je je bewust van wordt en wat zal doorwerken in je geest, lichaam en cellen door de satsang en Eenheids energieoverdracht. Je gaat van binnen voelen wie je bent en welke keuze mogelijkheden jij als kosmisch en aards mens hebt. Een prachtige satsang die je de mogelijkheden, voorbij elke angst, ook die voor de dood, laat ervaren. Je ontvang hiervoor healing via de energieoverdracht.

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 65 minuten

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang ''Overgave, angst voor de dood en een slecht lopende praktijk''
prijs   € 17,50