Elohim Agrimonie kruidentinctuur: "Opstaan voor je (kristallijnen) Zelf"


JCS Agrimonia eupatoria 45283.jpgDeze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos brengt je in contact met de bijzonder verfijnde trilling van de agrimonie plant. Kwetsbaarheid, teerheid en verfijning verworden tot innerlijke kracht en schoonheid. De energie van agrimonie laat je opstaan voor de meest subtiele lagen in je zelf, je hoogste integriteit, je kristallijnen Zelf.

 Je wordt tijdens een inleidende ontspanning in hartsverbinding met Gaia gebracht, waardoor allerlei natuurwezens, spirits en Deva’s (Natuurengelen) voelbaar in je aura en de ruimte komen. In deze eenheid met Gaia en natuur maak je verbinding met de Deva van de agrimonie plant, waardoor je één wordt met haar energie: Voelbaar vindt sterke, diepgaande aarding plaats; nodig als houvast om je kwetsbaarheid en verfijning in alle kracht en schoonheid aan het licht te brengen. Alle lagen in jezelf verenigen zich waardoor je alleen dat kunt doen wat tot in het diepst van je wezen klopt. Je bent je diepste waarheid, je hoogste integriteit, je kristallijnen Zelf. Niet langer kun je deals maken die niet rijmen met jouw diepste waarheid. Niet langer kun je ja zeggen terwijl je nee bedoelt. Niemand kan je nu nog aan het twijfelen brengen.

Door de verfijnde trilling en de healing van de Deva van Agrimonie raken spieren uit hun verkramping en ook fysieke spanningen laten voelbaar los.  Zo sta je in alle volheid, kracht en schoonheid en volg je jouw meest subtiele waarheid. De healing werkt voelbaar op je zonnevlecht chakra. Tijdens de transmissie en healing laat Joke de Deva en energie van agrimonie uit je aura verdwijnen om deze vervolgens weer binnen te laten; zo kun je nog duidelijker voelen wat het voor je doet!AHet gebruik van een Elohim Bio Agrimonie deva hanger of de Bio Agrimonie kruiden tinctuur van de Elohim Krachtplaats helpt je je kwetsbaarheid, teerheid en subtiliteit uit te laten groeien tot innerlijke kracht.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 19 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Elohim Agrimonie kruidentinctuur: "Opstaan voor je (kristallijnen) Zelf"
prijs   € 11,00