Elohim Agrimonie kruidentinctuur: "Opstaan voor je (kristallijnen) Zelf"


JCS Agrimonia eupatoria 45283.jpgDeze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos brengt je in contact met de bijzonder verfijnde trilling van de agrimonie plant. Kwetsbaarheid, teerheid en verfijning verworden tot innerlijke kracht en schoonheid. De energie van agrimonie laat je opstaan voor de meest subtiele lagen in je zelf, je hoogste integriteit, je kristallijnen Zelf.

 Je wordt tijdens een inleidende ontspanning in hartsverbinding met Gaia gebracht, waardoor allerlei natuurwezens, spirits en Deva’s (Natuurengelen) voelbaar in je aura en de ruimte komen. In deze eenheid met Gaia en natuur maak je verbinding met de Deva van de agrimonie plant, waardoor je één wordt met haar energie: Voelbaar vindt sterke, diepgaande aarding plaats; nodig als houvast om je kwetsbaarheid en verfijning in alle kracht en schoonheid aan het licht te brengen. Alle lagen in jezelf verenigen zich waardoor je alleen dat kunt doen wat tot in het diepst van je wezen klopt. Je bent je diepste waarheid, je hoogste integriteit, je kristallijnen Zelf. Niet langer kun je deals maken die niet rijmen met jouw diepste waarheid. Niet langer kun je ja zeggen terwijl je nee bedoelt. Niemand kan je nu nog aan het twijfelen brengen.

Door de verfijnde trilling en de healing van de Deva van Agrimonie raken spieren uit hun verkramping en ook fysieke spanningen laten voelbaar los.  Zo sta je in alle volheid, kracht en schoonheid en volg je jouw meest subtiele waarheid. De healing werkt voelbaar op je zonnevlecht chakra. Tijdens de transmissie en healing laat Joke de Deva en energie van agrimonie uit je aura verdwijnen om deze vervolgens weer binnen te laten; zo kun je nog duidelijker voelen wat het voor je doet!AHet gebruik van een Elohim Bio Agrimonie deva hanger of de Bio Agrimonie kruiden tinctuur van de Elohim Krachtplaats helpt je je kwetsbaarheid, teerheid en subtiliteit uit te laten groeien tot innerlijke kracht.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 19 minuten

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Elohim Agrimonie kruidentinctuur: "Opstaan voor je (kristallijnen) Zelf"
prijs   € 11,00