Satsang "Hoe neem je je innerlijk kind en kristallijnen Zelf mee terwijl je druk bezig bent?"


Stress.jpgSatsang: Hoe neem je je innerlijk kind, lichaamsbewustzijn en kristallijnen zelf mee terwijl je druk bezig bent? Hoe functioneer je vanuit al je lagen tegelijk en doe je vanuit Zijn?

Daarna volgt een transmissie en healing met de energie van de kristallijnen Krachtplaats tuin. Eerst werkt het heel sterk op de botten, spieren en basis en lost het fysieke klachten en zwakte daarin op, dan gaat het naar de nieren, relaties, de milt, het bloed en haar ijzergehalte en zuurstof.
Je zuivert enorm, laat oude dingen los op alle lagen en kunt koude energie om je heen voelen hierdoor. Alles gaat open, je ruimt veel op, ook uit je hart en hersencellen en achterhoofd chakra. Meningen, overtuigingen, je kijk op het leven, het zal niet langer geankerd zijn op je meegemaakte geschiedenis en persoonlijkheid, maar gaan wortelen in je verruimde Divine essentie.

Deze helende krachten zoals binnengebracht onder de woorden van de transmissie, bevinden zich in één van de Krachttuinen van het Elohim Centre. En ook in een tinctuurflesje dat online te bestellen is om bij je te dragen, aan te brengen op verzwakte of zieke lichaamspunten en in te nemen.

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 44 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Hoe neem je je innerlijk kind en kristallijnen Zelf mee terwijl je druk bezig bent?"
prijs   € 15,00