Satsang, healing ''Astrale beïnvloeding, angsten, implantaten, energie verlies''


zon en wolken.jpgKort fragment uit de openbare satsang, lezing en healing over  hoe je energetische implantaten moet verwijderen, hoe je angsten kunt loslaten. Er wordt ingegaan op dromen en depressies. Hoe je jezelf kunt beschermen tegen energievampieren. Hoe je jezelf kunt beschermen tegen negatieve energie en de energie van anderen. Hoe vermoeidheid onstaat en hoe het kan dat je aura leeg loopt. Hoe dit alles bestaat en werkzaam is. Wat je er aan kunt doen wordt vanuit de Oorspronkelijke Eenheid belicht en praktische gemaakt d.m.v van voorbeelden en de vragen van deelnemers.

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 6 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang, healing ''Astrale beïnvloeding, angsten, implantaten, energie verlies''
prijs   gratis