Channeling, healing ''Genoeg geleden; opstaan in de Kracht van je Oorsprong"


geel hartLive channeling en healing vanuit de Elohim Krachtplaats met Joke ElZiam Nootebos
Na de prachtige, voelbaar helende zuivering van angst en zorgen in je buik gebied en de healing op al je wonden, ook die van je relaties, wordt je Eeuwig Zelf en Al-Eenheid voelbaar in je geactiveerd. Je staat erin op en je voelt jezelf weer vanuit je Oorsprong! De Ouden. Dit kun je nooit meer vergeten! Je kunt voortaan weer functioneren vanuit je Goddelijke Essentie en je ervaart weer Wie je Bent als volmaakte Liefde en Go(e)dheid. De identificatie met je onzekere zelf valt uiteen!

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 20 minuten

Ervaring van een luisteraar:

De liefdevolle energie had onmiddellijk zijn uitwerking; ik moest doorlopend geeuwen ( spanning ontladen ) tot tranen aan toe. In de loop vd dag echter toenemend gevoel van boosheid/pijn om alles wat er wringt in de leefsituatie en ja - daar kwamen ook weer de verhalen! Kortom veel negativiteit. En een gevoel van nooit uit deze oneindige ellende los te komen....Vanochtend weer het heldere inzicht hoe de uiterlijke omstandigheden de binnenwereld weerspiegelen en hoe de verhalen erover alleen maar dienen als afweer om de emoties niet werkelijk te hoeven voelen... terug naar de buik dus, er zijn blijkbaar nog steeds nogal wat onverteerde ervaringen die een trigger zijn naar buiten toe...Dit inzicht maakt me gelukkig weer vrij van de verhalen.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing ''Genoeg geleden; opstaan in de Kracht van je Oorsprong"
prijs   € 11,00