Kort fragment uit: ''Pan, anastasia en natuur communicatie''


bos.jpgEen kort fragment uit de audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos. De natuur God Pan opent voelbaar je hart. Dankbaarheid, puurheid en waarheid worden in je geactiveerd. Pan brengt je je monadisch menszijn en Goddelijke Oorsprong. Je voelt en ervaart dat weer! Alle mineralen in de aardkorst, de kristallen, grotten, woestijnen, rivieren en oceanen kennen allen dezelfde monadische oorsprong. We komen allemaal uit dezelfde Bron en dat is wat Pan je laat voelen.

Deze helende transmissie, channeling en healing die versterkt wordt door de Elohim Krachtplaats, brengt je voortaan dieper in eenheid met de natuur en jouw oorsprong. Je natuurcommunicatie versterkt. Het Anastasia bewustzijn in jou ontwaakt. Alle kennis over de planten en bomen komt voelbaar weer in je cellen. Je aanvoelingsvermogen wordt wakker. Afgescheidenheid lost op. Het groot mysterie en Kennis worden in je wakker. Je weet en voelt, hoe alles samenhangt en op elkaar reageert. De sterren, planeten, jij, de zon en de natuur... Al-eenheid stroomt binnen. Je bewustzijn opent zich waardoor je gemakkelijker contact met de deva's hebt. Pan zal je hierbij blijvend ondersteunen en helpen, ook na afloop van de channeling. Net zolang totdat alle lagen in jou weer voelen hoe diep de natuur en jij verbonden zijn.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 6 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit: ''Pan, anastasia en natuur communicatie''
prijs   gratis