Kort fragment uit de satsang "Kristallijnen verlichting door je buik en Kosmisch Zelf"


buik1.jpgLive satsang en healing op de Elohim Krachtplaats. Joke ElZiam Nootebos draagt energie en kennis over aangaande wat je kosmisch zelf is, hoe het zich ontwikkelt, hoe belangrijk vervolgens het subtiel voelen, het kristallijnen zelf en het door de buik zakken is en wat dat betekent in praktische zin. Hoe doe je dat en voelt dat, wordt energetisch en woordelijk overgedragen. Je 144 lichtlichamen, de Pillar of Light en je voltooiing aangaande je evolutieplan, komen daarin ook aan bod. Net als al je zielegroepen.
Zo zul je tijdens de channeling voelbaar onder de woorden kunnen ervaren en ook in je cellen installeren, hoe jouw Kosmisch Meesterschap, Hart en Buik samen komen in je als je ik-verhalen Stil zijn worden. Je begrijpt na afloop meer van wat belangrijk is om op te letten tijdens deze bewustzijns ontwikkeling naar je verlichte staat.

Wil je de hele channeling en healing horen, klik dan hier

Gehouden door Joke ElZiam Nootebos
Duur 7 minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar:
info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit de satsang "Kristallijnen verlichting door je buik en Kosmisch Zelf"
prijs   gratis