Kort fragment uit: "8ste chakra, Gouden Straal, Egypte"


vrijheid in richting.jpgTijdens deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos opent engel Gabriël ons hart chakra, op rug- en borstkant, ze haalt er voelbaar veel karmisch verleden uit, hetgeen duidelijk oplucht en oplicht. De tempels en inwijdingsportals langs de Nijl activeren met alle kosmische Kennis en sterrenstelsels in ons systeem. We lichten voelbaar op en het grote Zelf integreert. Ons 2de chakra, vreugde, wordt geopend en het karmisch verleden lost ook hier uit op. Dan is ons keelchakra aan de beurt. Onze oude tijdslijn gaat dicht. Eenheid, hier en nu, Rust evenwicht, ons functioneren vanuit ons nieuwe Zelf, installeert zich permanent. De transmissie en healing, ontroert, maakt licht, blij  en opent duidelijk merkbaar ons universeel liefdes en wij-gevoel. We voelen ons veel groter, vrijer en lichter en geweldig geschoond na afloop van de transmissie. Ook ons hormonaal systeem, ons emotionele, mentale en fysieke lichaam voelt krachtiger, nieuwer en evenwichtiger, zeker na de aansluiting met onze vriendjes uit de sferen, onze Monadische groep.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 7 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Reactie cliënt
In/tijdens dit korte fragment, voelde ik zó de energie mijn lichaam 'opvullen'..
Vooral rond het hart.. het voelt alsof nog miste... en weet nu al, dat ik het hele fragment nodig
heb, om het geheel binnen te laten komen. Nog meer voelen en weten, dat ik mag Zijn, Wie ik ben..

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit: "8ste chakra, Gouden Straal, Egypte"
prijs   gratis