Kort fragment uit:"Opstaan vanuit je verlichte staat"


Poort naar het paradijs, verlichting.jpgTijdens deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos kom je voelbaar in je verlichte staat. Het wordt duidelijk dat je vanuit je verlichte staat anders zult omgaan met je partner, ouder of kind.

 

 

Je begrijpt hen goed, weet waar ze staan, wilt er voor hen zijn vanuit je menszijn maar de Goddelijkheid in jou kan steeds minder ego-persoonlijkheden en het verhaal waarin je naasten leven, ondersteunen. Je voelt je schuldig maar dat hoeft. Jij bent bedoeld om vanuit je Zijnsstaat en Ware Wezen, zielen te helpen groeien die daar klaar voor zijn, niet langer kun je de ego persoonlijkheden en emoties pamperen, er steeds een open oor voor zijn omdat men dat zo gewend is. Zelfs niet als het je geliefde familielid en partner is. Eerst is die weerstand in je verwarrend en pijnlijk en wordt je niet begrepen. Je begrijpt jezelf niet en wilt er immers voor hen zijn? Maar iets groters in jou houdt je tegen om je steeds te verbinden met het kleine zelf verhaal van je omgeving.  Deze transmissie en healing heelt en helpt je door de inwijdingsproeven heen naar de Overgave van je verlichte staat!

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 5 minuten

Klik hier voor het complete bestand

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit:"Opstaan vanuit je verlichte staat"
prijs   gratis