Kort fragment uit: "Ervaar de schoonheid van je sensitiviteit"


WebsiteHealing 2.jpgDeze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos laat je je eigen schoonheid voelen van gevoeligheid, je intuïtief weten en invoelende vermogens, van je antennes waarmee je elke sfeer oppikt.

Misschien ben je HSP -er, heb je vaak last van de sfeer, het gedrag en de straling uit je omgeving en voel je je kwetsbaar, overheerst of overprikkelt. D.m.v. van deze transmissie en healing met Joke ElZiam Nootebos vanuit de Elohim Krachtplaats, leer je je gevoeligheid als een geschenk te ervaren dat niet iedereen heeft. Je leert het toe te passen als bijdrage aan de maatschappij en aan jezelf. Op yangwijze vanuit je Ware Natuur en verlichte staat wordt het je Kracht en zieletaak!

Klik hier voor meer informatie over de Elohim Krachtplaats!

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 5 minuten

Klik hier voor het complete bestand

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit: "Ervaar de schoonheid van je sensitiviteit"
prijs   gratis