Channeling, healing ''Ervaar de schoonheid van je sensitiviteit''


Kristallijne bloem met vlinder.jpgLive channeling en healing die je de schoonheid laat voelen van gevoeligheid, je intuïtief weten en invoelende vermogens. Van je antennes waarmee je elke sfeer oppikt.

Misschien ben je HSP -er, heb je vaak last van de sfeer, het gedrag en de straling uit je omgeving en voel je je moe, kwetsbaar, overheerst of overprikkelt. D.m.v. van deze transmissie en healing met Joke ElZiam Nootebos vanuit de Elohim Krachtplaats, leer je je gevoeligheid als een geschenk te ervaren dat niet iedereen heeft. Hierdoor zul je dichter bij jezelf kunnen blijven en minder last hebben van je omgeving. Onrust, stress en emotie-golven nemen af, je wordt stabieler en zelfverzekerder. Je wordt je bewust van alle mooie kanten die je gevoeligheid in zich draagt!

Je leert je gevoeligheid als kwaliteit toe te passen als bijdrage aan de maatschappij en aan jezelf. Op yang-wijze vanuit je Ware Natuur en verlichte staat wordt het je Kracht en zieletaak!

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 33 minuten

 

Ervaringen van andere luisteraars:

"Wat een feest, wat een heerlijk gevoel, wat een thuiskomst! Eindelijk een soort van bevestiging van waar ik al zo lang naar op zoek was: dit is wat ik heb. Het is een geschenk, geen pijn of lijden meer. Voor mij was het een uitleg van mijn hoogsensitiviteit. Een begrijpen, een uitleg, een weten. Het klopt helemaal, dit is wat ik voel, wat ik niet aan iemand anders kan uitleggen. Een diep weten over mijn koers, een laten varen van angsten, wat anderen ervan vinden, wat als ik niet geaccepteerd word, zoals al zo vele jaren gebeurd. Niet meer aanpassen om er maar bij te horen, maar het gevoel dat ik er gewoon mag zijn. Het is goed zo! Ook een aanzet tot veel meer, het zaadje is gepland en het plantje groeit al en voelt de warme zon op de eerste tere blaadjes. Hartelijk hartelijk dank!"
 
Heel veel liefs!, Margret
 
 
"Gisteravond de channeling geluisterd en het gaf mij veel rust. Voelde me heel dankbaar tijdens de gehele  channeling en voelde allerlei tintelingen. Blij dat ik de opname heb aangeschaft. Het voelt als een bekrachtiging."
Liefs, C.
 


 

Tips na afloop:

 

 

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing ''Ervaar de schoonheid van je sensitiviteit''
prijs   € 15,00