Kort fragment uit: "Brandpuntverschuiving naar Divine Essentie"


cirkels van lichtTijdens deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos ervaar je hoe je gemakkelijker kunt leven vanuit je Essentie en verschuift het  brandpunt van je kleine zelf naar de Al-eenheid.

Je Oorspronkelijke Licht heeft op Aarde een ervaringsvoertuig nodig waarop alle zintuigen zijn gebouwd. Dankzij jouw Body-Mind-Machine als ervaringsvoertuig kun je voelen, denken, twijfelen, angst hebben, of wat dan ook. In de vorm van ons kleine menselijke zelf  waarin we denken en opgesloten zitten, zien we echter de ander  vaak als iets buiten onszelf. Maar er is alleen maar Al-eenheid, onze innerlijke natuur.

In situaties ben je je vaak niet bewust dat je je regelmatig in de grote Zijnsstaat, de Al-eenheid  bevindt. Je reageert en functioneert dan vanuit je Goddelijke Essentie en je Innerlijke Wezen. Het gaat er om je dit bewust te zijn. In wie bevind je je? Je divine essentie is één met je lichaam, is gewaarzijn, aanwezig zijn, nu, in elk moment, wat je ook doet en het is in eenheid met de omgeving en de ander. Dan stroomt alles…

Onder andere omstandigheden ga je echter denken, voelen, twijfelen,  dan ben je geneigd om  je Body-Mind-Machine daarmee te voeden. Dan verdwijnt je gevoel van je Ware Zelf, de Essentie op de achtergrond. En voor je het weet zit je weer gevangen in de Matrix, van je Body-Mind-Machine en kleine zelf, je persoonlijkheid.

Voel tijdens de transmissie het Stille Brandpunt in je zelf. Sta het toe dat je Brandpunt Verschuiving mag beginnen naar dat Ware Punt van Stilte, de kern van je Divine Wezen. Dat is leven vanuit je Essentie…. Je gaat steeds beter begrijpen dat het precies goed is wat je nu hebt in je leven, met alles wat er niet is en wat er wel is…. Deze transmissie kun je toepassen bij elke probleemsituatie, spanning of twijfel in jezelf. Bij het worden van Wie je werkelijk Bent; deel van de Al-eenheid!

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 7 minuten

Klik hier voor het complete bestand

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit: "Brandpuntverschuiving naar Divine Essentie"
prijs   gratis