Channeling, healing "op jouw zielengroep en relatiekarma"


dna.jpgEr vindt healing plaats op alle lijnen die je hebt met je zielengroep en bekenden. Het wordt hersteld, losgelaten en je komt dichter bij je ware natuur. Karma, en alle levens voor en achter je laten los waar nodig. De verlichte staat wordt voelbaar binnen gebracht tot diep in je lichaam. DNA en celstructuren herstellen zich naar je Goddelijke oorsprong!

Lichtlichamen die nog niet mee konden tijdens het incarneren komen merkbaar bij je terug. Een dieper gevuld zijn van binnen uit wordt voelbaar. Contact met het buikgebied en je onderste chakra’s wordt permanent binnen gehaald. Je ontvangt met terugwerkende kracht door al je levens heen een Goddelijk mannelijke steun die je letterlijk zult voelen in je rug. Dat wordt uitgelijnd als een volledigheid. Nooit meer alleen maar Al-een!

De healing geeft je moed en doorzettingsvermogen om de restanten van oude patronen te doorbreken. Twijfels, ziekteaanleg en verlatingsangst lossen voor een groot deel op. Alles wat nog resoneerde op je oude geschiedenis en de thema’s van je zielengroep laten los. Je voelt dat je recht hebt op een plek in het hart van anderen. Richting geven aan je leven en het geloof in jezelf worden bekrachtigd. Een eigen oerbasis ontstaat in je waarin je los bent van afhankelijkheden en in vertrouwen volledig staat in jeZelf en je Plek kunt innemen!

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 49 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.


Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "op jouw zielengroep en relatiekarma"
prijs   € 15,00