Channeling, healing "Leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen lichtlichaam"


sterrenkind.jpgDe zeer bijzonder channeling en healing van Joke ElZiam Nootebos vanuit het Elohim Centre, brengt een diepe transformatie door al je persoonlijkheidslagen. Het is een omslagpunt voor jezelf en de wereld. Sterrenvolkeren, natuurwezens, Lemurische engelen, lichtmeesters, ze zijn voelbaar tijdens de helende transmissie en helpen ons te leven vanuit het eenheidsveld.

Krachtig wordt de nieuwetijds eenheidsenergie voelbaar gedownload in je systeem. Je ik-oppasser met afgescheiden gedachten, kan zich na afloop van de healing gemakkelijker overgeven aan pure liefde. Een diepe verbinding met het kernkristal van Moeder Aarde, de Melkweg en Alcyone brengt je voelbaar dichter bij de diepste kristallijnen zuiverheid in jezelf. Eenheidsbewustzijn daalt in.

Je leert op te staan voor het meest fijngevoelige en kristallijnen in jezelf 
De transmissie en channeling bekrachtigt je van binnenuit zodat alles wat je doet enkel vanuit vertrouwen en pure bezieling voortkomt. Je bent een geschenk als kristallijnen, gevoelige persoon voor de nieuwe maatschappij. Door de energieoverdracht krijg je minder last van vermoeidheid en te grote openheid. Je hoeft je minder thuis op de bank, of zonder werk, terug te trekken als je te sensitief bent. Je zult wat je subtiel waarneemt aan sferen en gedachten om je heen bespreekbaar maken vanuit eenheidsgevoel en tilt de omgeving op in nieuwe ideeën, mogelijkheden en communicatievormen.

Je breekt onderstromen open en gaat staan voor een hoger vorm van integriteit en zuiverheid welke behoren bij je kristallijnen Leven. Je ontvangt tijdens de healing helende energie voor je vermoeidheid, te ver open staan en te grote kwetsbaarheid.Je zult niet meer thuis blijven omdat alles te veel is maar woorden leren geven aan hetgeen je voelt, je intuïtie en hogere integriteit serieus nemen en onderstromen open breken. 

Het kristallijnen Zelf in je wordt tijdens de transmissie bekrachtigd en begeesterd. Het is niet langer een afgescheiden afdeling in je maar gaat meedoen in het dagelijks leven, tijdens iedere handeling en bezigheid zodat je pure schoonheid tot uiting komt. Een groot zelfvertrouwen, liefde, geaard zijn is wat Ontwaakt!

 

duur 60 minuten

Ervaringen van luisteraars:

"Ik heb bij het kiezen van de channeling vooraf de tijd genomen om me in te lezen en te voelen welke opname nu het beste bij mijn ontwikkeling past; het werd de channeling; Leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen lichtlichaam.En wauw wat een energiebom. Het mooie is, dat je na een paar minuten al het gevoel hebt dat je op het Elohim Centre zelf de channeling live meemaakt. Het is een geweldige manier om zonder lange reizen toch aan je ontwikkeling te werken bij het Elohim Centre.

Het is eigenlijk een soort van teleporteren, want tijd en afstand spelen totaal geen rol meer. 

Al bij het begin kwam Aartsengel Michael voor bescherming naast me staan, ik heb hem zelden zo duidelijk gezien. Daarna pas vertelde Joke dat duale energieën afgesloten werden zodat de healing op oude Zielestukken, in familielijnen en collectievevelden, plaats konden vinden zonder stoorzenders. Dat bevestigde waarom Michael zo prominent aanwezig was. Het was een uur lang een enorm krachtig veld waarbij alles wat Joke zei tot een totale opschoning en healing kwam op verschillende dimensies en lagen in mezelf. Daardoor kon de kristallijne energie van top tot teen in mij geplaatst worden. Alles is nog aan het doorzakken maar ik voel me nu heel helder, stil en in balans. Fijn dat ik nog 3 keer kan luisteren om nogmaals deze energieën toe te eigenen. Joke, bedankt wat is het toch bijzonder wat je neerzet."

Namaste, Colinda

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen lichtlichaam"
prijs   € 17,50