Kort fragment uit: "6 12 dimensionale witte Christuslicht en Godrealisatie"


engel, mooi,magisch.jpgDeze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos voert je naar zelfrealisatie en verlichting. Een mindshift laat ons leven vanuit lichaam en buik, zonder hoofdverhalen en controle van onze innerlijke oppasser.  Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in je IK-BEN-Meesterschap door het downloaden van hogere dimensionale lichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin de Acturians. Allen helpen ze je bij je transformatie. Na de transmissie zullen we minder ik-gevoel ontlenen aan onze persoonlijke standpunten, gevoelens, daden, wensen of de bevestiging daarvan en ons bewuster worden van onze innerlijke Divine. Van een geestelijker leven en hogere Waarheid.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 6 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit: "6 12 dimensionale witte Christuslicht en Godrealisatie"
prijs   gratis