Satsang "Het wonder der liefde en Goddelijke seksualiteit"


Zielerelaties em sexulaiteit.jpg
Het wonder der liefde en Goddelijke seksualiteit bekeken vanuit Al-eenheid. Het opgaan in elkaar zonder dat jij als ik er tussen komt kan de ervaring brengen van steeds dieper in God vallen tijdens het vrijen. Hoe doe je dat en hoe werkt dat? Kun je als je verlicht bent altijd deze verlichtingservaringen vasthouden? Hoe zit de ik-illusie in elkaar?


Satsang en energie-overdracht gegeven door
Joke ElZiam Nootebos
Duur 64 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Het wonder der liefde en Goddelijke seksualiteit"
prijs   € 17,50