Channeling, healing "Heilig Huwelijk, Tweelingstraal, zwarte Draak"


tweelingstraal 2013.jpg

Live opname met E- healing, channeling en transmissie die ons 14 dimensionale Lichtlichaam activeert. De E healing tilt ons, na voldoende innerlijke groei en integratie, af van het rad van karma en wedergeboorte!

Het lost onze karmische thema's en banden op zodat universele, innige liefdesbanden en mannelijke vrouwelijke eenheid, bereikbaar zijn. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding lossen als we zover zijn.

Het witte (Christus) Licht  erkent en transformeert ook het donker. Dit is duidelijk voelbaar tijdens de healing op het DNA en je blueprint d.m.v. de zwarte Draak van Sananda. 14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen tijdens de channeling.Ze kunnen door de huidige sterren-constellatie nu iedereen helpen om de volkomen mannelijke-vrouwelijke eenheid te bereiken.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 96 minuten

 


 

Ondersteunende tinctuur om de channeling de komende maanden te verdiepen


Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.


Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Heilig Huwelijk, Tweelingstraal, zwarte Draak"
prijs   € 17,50