Channeling, healing "Heilig Huwelijk, Tweelingstraal, zwarte Draak"


tweelingstraal 2013.jpg

Live opname met E- healing, channeling en transmissie die ons 14 dimensionale Lichtlichaam activeert. De E healing tilt ons, na voldoende innerlijke groei en integratie, af van het rad van karma en wedergeboorte!

Het lost onze karmische thema's en banden op zodat universele, innige liefdesbanden en mannelijke vrouwelijke eenheid, bereikbaar zijn. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding lossen als we zover zijn.

Het witte (Christus) Licht  erkent en transformeert ook het donker. Dit is duidelijk voelbaar tijdens de healing op het DNA en je blueprint d.m.v. de zwarte Draak van Sananda. 14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen tijdens de channeling.Ze kunnen door de huidige sterren-constellatie nu iedereen helpen om de volkomen mannelijke-vrouwelijke eenheid te bereiken.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 96 minuten

 


 

Ondersteunende tinctuur om de channeling de komende maanden te verdiepen


 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.


Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Heilig Huwelijk, Tweelingstraal, zwarte Draak"
prijs   € 17,50