Kort fragment uit: "Je 11 dimensionale Divine Ka Kracht in je lichaam activeren"


engel, mooi,magisch.jpgDienstbare Engel voor de samenleving maar ook heel aards, praktisch of zakelijk kunnen zijn.

Healing en activatie van je Divine elf-dimensionale Elohim-Ka Kracht in je lichaam. Onder de Wet van Een(heid) werk je mee door wie je Bent en wat je doet als Engelen-Mens voor Mu, de Paradijs-matrix in de samenleving, de eenheid van alle Rijken en kristallijnen dimensies. Dat kan doordat je je gaat ontwikkelen voorbij de identificatie met je persoonlijkheid of dit ene leven.

Je activeert tijdens deze online channeling / healing je Ka-lichaam met grote geestelijke en Goden creatiekracht en eeuwigheidslichaam. Dienstbaar aan het leven, hoog bewust, alles overzien en verbinden zowel als tegelijkertijd ook heel aards, praktisch of zakelijk bezig kunnen zijn zullen tot je mogelijkheden gaan behoren.
Je Goddelijke Vonk, je Ka en je Ik-Ben-lichaam zullen indalen in al je chakra's, handelingen en systemen door de enorm krachtige en diepgaande channeling, transmissie en healing!

Je Geest, lichaam, (trans)persoonlijkheid en het materiële, zowel als je mannelijkheid en vrouwelijkheid, worden één "kanaal" of vortex. Je leert samenwerken met Hollow Earth, Gaia, Draken, weer-Elementalen, graancirkels, engelen, deva's, elfenvolk, kristallen-, dieren- en plantenrijken. Je manifesteert voorspoed, beschikt over Sjamanen- Merlin- e.a. Devine-Goddelijke Krachten vanuit je Magisch Kind en het liefste wat je doet is werken voor de mens en de aarde.

Je wordt door de activatie een angstloze krijger voor Liefde en Heelheid. Alle eigen belangen, autoriteitsconflicten, macht- en onmacht-gevoelens, dominantie- en kleine zelf patronen, alle angsten om volledig vanuit je Divine Kracht je hoofd boven het maaiveld uit te steken, de samenleving en natuur te dienen, je levenstaak, het anders zijn, kom je tegen en rond je af. Net als elk bewust en onbewust onveiligheidsgevoel, niet zoveel te willen voelen of doen of niet op aarde willen zijn. Geboorte en zwangerschapstrauma's en oude Atlantische angst voor macht kunnen door deze channeling / healing omhoog komen om te transformeren.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 6 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Kort fragment uit: "Je 11 dimensionale Divine Ka Kracht in je lichaam activeren"
prijs   gratis