Kort fragment uit: "Je 11 dimensionale Divine Ka Kracht in je lichaam activeren"


engel, mooi,magisch.jpgDienstbare Engel voor de samenleving maar ook heel aards, praktisch of zakelijk kunnen zijn.

Healing en activatie van je Divine elf-dimensionale Elohim-Ka Kracht in je lichaam. Onder de Wet van Een(heid) werk je mee door wie je Bent en wat je doet als Engelen-Mens voor Mu, de Paradijs-matrix in de samenleving, de eenheid van alle Rijken en kristallijnen dimensies. Dat kan doordat je je gaat ontwikkelen voorbij de identificatie met je persoonlijkheid of dit ene leven.

Je activeert tijdens deze online channeling / healing je Ka-lichaam met grote geestelijke en Goden creatiekracht en eeuwigheidslichaam. Dienstbaar aan het leven, hoog bewust, alles overzien en verbinden zowel als tegelijkertijd ook heel aards, praktisch of zakelijk bezig kunnen zijn zullen tot je mogelijkheden gaan behoren.
Je Goddelijke Vonk, je Ka en je Ik-Ben-lichaam zullen indalen in al je chakra's, handelingen en systemen door de enorm krachtige en diepgaande channeling, transmissie en healing!

Je Geest, lichaam, (trans)persoonlijkheid en het materiële, zowel als je mannelijkheid en vrouwelijkheid, worden één "kanaal" of vortex. Je leert samenwerken met Hollow Earth, Gaia, Draken, weer-Elementalen, graancirkels, engelen, deva's, elfenvolk, kristallen-, dieren- en plantenrijken. Je manifesteert voorspoed, beschikt over Sjamanen- Merlin- e.a. Devine-Goddelijke Krachten vanuit je Magisch Kind en het liefste wat je doet is werken voor de mens en de aarde.

Je wordt door de activatie een angstloze krijger voor Liefde en Heelheid. Alle eigen belangen, autoriteitsconflicten, macht- en onmacht-gevoelens, dominantie- en kleine zelf patronen, alle angsten om volledig vanuit je Divine Kracht je hoofd boven het maaiveld uit te steken, de samenleving en natuur te dienen, je levenstaak, het anders zijn, kom je tegen en rond je af. Net als elk bewust en onbewust onveiligheidsgevoel, niet zoveel te willen voelen of doen of niet op aarde willen zijn. Geboorte en zwangerschapstrauma's en oude Atlantische angst voor macht kunnen door deze channeling / healing omhoog komen om te transformeren.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 6 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit: "Je 11 dimensionale Divine Ka Kracht in je lichaam activeren"
prijs   gratis