1ste Inwijding als Merlin Healer, samenwerken met Merlin(a), de hoogste Magie en Krachten


merlijn 7.jpgChanneling, healing  "Inwijding als Merlin Healer, samenwerken met Merlin, Merlina, de hoogste Magie en de Absolute Krachten"

1ste Inwijding, channeling, healing, installatie en transmissie uit de Merlin Merlina Healer weekend opleiding Magic Merlin Healer, Druïdische krachten en Global Healing

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 17 minuten

 Feedback van deelnemers:

"Een tijdje terug heb ik deze audio opname besteld en geluisterd. Het gaf me veel rust en een glimlach op mijn gezicht, ik voelde me blij. En plots op een ochtend toen ik me stond op te maken voor de spiegel zag ik allemaal lichte bolletjes dansen rond mijn hoofd. Ik werd er blij van en toen ik dacht... 'He wat is dit allemaal?' verdwenen ze in mijn kruin. De hele dag heb ik een heerlijk verwonderend gevoel in  me gehad.  Dankjewel voor deze channeling". Ingrid


 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   1ste Inwijding als Merlin Healer, samenwerken met Merlin(a), de hoogste Magie en Krachten
prijs   € 11,00