Huis schoonmaken, tuinieren met huiselementaal en Deva's


licht.jpgJe leert tijdens deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, hoe jij en je ware natuur zich vanuit eenheid kunnen afstemmen met Moeder Aarde, de Spirits en het Licht en hoe anders, prettig en vloeiend je dan je huishouden, tuinwerk autorijden of ander werk doet. Hoe licht, blij en gemakkelijk alles dan gaat. Het werken doet zichzelf!

Sommige luisteraars beschrijven dat ze de Spirits van hun tuin of huiselementaal konden zien en voelen tijdens het luisteren van deze bijzondere e-learning en transmissie die gegeven werd bij het Elohim Centre.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 20 minuten

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Huis schoonmaken, tuinieren met huiselementaal en Deva's
prijs   € 11,00