Kort fragment uit: "Uitlijningen, Indigo poort, Gaven en Inwijdingen"


Sterren, kosmos.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos worden
Je kerkelijke levens op het hoogste niveau van universele Liefde gebracht en pas daarna opnieuw in je hart geïnstalleerd. Je Divine Love, tymes en innerlijk gehoor worden tijdens deze healing en transmissie voelbaar geopend en uitgelijnd met de Bron.

Levenslust, verjonging, vrijheid en creatiekracht gaan stromen. Je emoties worden opgetild naar je grootst mogelijke staat van innerlijke Vrede. De channeling lijnt je uit met de 12 apostelen die ook staan voor je 12 Goddelijke Christ kwaliteiten. Daarna vindt de installatie plaats van je kanaal zijn voor de Bron.

Een bijzondere ervaring! Verkrampte kaken, teveel plichtgevoel, oren, ogen en zonnevlecht krijgen healing. De Indigopoort en hoger Gaven worden geïnstalleerd in je Hart. Je zult vrede brengen in relaties, trouw zijn aan wie je Bent, het gevoel hebben dat je al het geld dat je nodig hebt waard bent om vervolgens angstloos je stappen te zetten in het nieuw Jeruzalem (in de wereld van interne en externe eenheid)

De totale healing, channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier
Klik onderaan de tekst voor het gratis fragment

Gehouden door Joke ElZiam Nootebos
duur 6 minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit: "Uitlijningen, Indigo poort, Gaven en Inwijdingen"
prijs   gratis