Kort fragment uit: "Onveiligheid vanaf kindertijd van kristallijnen lichtlichamen"


Kristallijnen 006.jpg

Deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos geeft je helingop de onveiligheid vanaf je kindertijd van je kristallijnen lichtlichamen. Een live opname uit de Elohim aardehealing workshop.

Als baby en peuter, komend vanuit de engelensferen, ervaarde je jouw omgeving vanuit je lichtlichamen en openstaand subtiel gevoelig wezen i.p.v. je verstand. Ineens waren je lichtlichamen en mooie ziel niet langer veilig en geborgen. Je ontwikkelde "oplet antennes", angst en onzekerheid waardoor je nu nog steeds ten diepste bij mensen je niet helemaal veilig weet.

Deze prachtige healing brengt je een stil glanzend geluk. Een erkenning van je diepste zelf. De transmissie, channeling en healing zet voelbaar je antennes om van overleven naar kristallijn en krachtig leven met je subtiele tools als diendende gereedschappen voor eenheid. Je wordt bekrachtigd om alles te kunnen voelen  en benoemen. Het teruggeworpen op jezelf zijn lost op in het liefdeslicht dat je Bent!

Deze healing is enorm krachtig en dient je Pillar of Light, missie, de oerveiligheid bij anderen en de zelfbekrachtiging van je kristallijnen Zelf.  Deze helende transmissie helpt je weer te leven vanuit de aarding van je verlichte engelenstaat en buikgevoel! Ook als hooggevoelig, HSP, mens

De totale healing, channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier
Klik onderaan de tekst voor het gratis fragment

Gehouden door Joke ElZiam Nootebos
duur 6 minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit: "Onveiligheid vanaf kindertijd van kristallijnen lichtlichamen"
prijs   gratis