Channeling, healing "Onveiligheid vanaf kindertijd. Aarden kristallijnen Zelf + lichtlichamen"


Kristallijnen 006.jpgLive channeling en healing vanuit de Elohim Krachtplaats over de onveiligheid vanaf je kindertijd van je kristallijnen lichtlichamen. Een live opname uit de Elohim aardehealing workshop.

Als baby en peuter, komend vanuit de engelensferen, ervaarde je jouw omgeving vanuit je lichtlichamen en openstaand subtiel gevoelig wezen i.p.v. je verstand. Ineens waren je lichtlichamen en mooie ziel niet langer veilig en geborgen. Je ontwikkelde "oplet antennes", angst en onzekerheid waardoor je nu nog steeds ten diepste bij mensen je niet helemaal veilig weet.

Deze prachtige healing brengt je een stil glanzend geluk. Een erkenning van je diepste zelf. De transmissie, channeling en healing zet voelbaar je antennes om van overleven naar kristallijn en krachtig leven met je subtiele tools als dienende gereedschappen voor eenheid. Je wordt bekrachtigd om alles te kunnen voelen  en benoemen. Het teruggeworpen op jezelf zijn lost op in het liefdeslicht dat je Bent!

Deze healing is enorm krachtig en dient je Pillar of Light, missie, de oerveiligheid bij anderen en de zelfbekrachtiging van je kristallijnen Zelf.  Deze helende transmissie helpt je weer te leven vanuit de aarding van je verlichte engelenstaat en buikgevoel! Ook als hooggevoelig, HSP, mens

Tip ter ondersteuning: Kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn tinctuur

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos
Duur 30 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Feed Back

De eerste keer voelde ik me blij en gezien tijdens het beluisteren van deze transmissie. Ik voelde een enorme lichtkracht die me in alles optilde. Het was geweldig. De tweede keer dat ik het geluidsbestand luisterde was alles wat intenser omdat ik nu de druk kon voelen die alle verwachtingspatronen van mijn omgeving en van mijn ouders mij altijd hebben gegeven. Ik zie mezelf als kind staan en naar mijn ouders kijken. Ik zie hun niet begrijpen, wat kunnen ze nu eigenlijk van mij verwachten. En omdat ik nu op dit moment zonder werk thuis zit, komt dat heel sterk naar boven. (Je moet iets doen, je kunt hier niet zomaar gaan zitten. Wat zijn je plannen...) Ik voel daarin nu mijn verdriet loskomen en laat het maar gebeuren. Maar voor het eerst voel ik geen eenzaamheid meer!!! Nu weet ik dat ik ook “gewoon” tijd voor mezelf mag nemen, zonder er bij stil te staan wat de ander ervan vindt, dat het goed is om niet meer bij de groep te horen voor bevestiging. Ik heb net voor de derde keer de healing en transmissie geluisterd en voel me vol, rustig en geaard, en weet DIT BEN IK… 

Lieve groetjes,
Brigitte Arts

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Onveiligheid vanaf kindertijd. Aarden kristallijnen Zelf + lichtlichamen"
prijs   € 15,00