Lezing "Ben jij een van de oorspronkelijke Ouden en een Lemurisch zaaddrager?"


lemurischzaad kristal62dsc09202.jpgLive opname tijdens Aardehealing workshop.

Ben jij een van de oorspronkelijke Ouden en een Lemurisch zaaddrager? Een lezing en energieoverdracht over: De Oorspronkelijke Ouden; Lemurië; je 9 tot 12 dimensionale codes; de eenheid en hoe dat was in het eerste Lemurië (dat er was voor Atlantis); Lemurische zaadkristallen; wat sterrenstelsels en zielengroepen met krachtplaatsen, je incarnaties en volkeren te maken hebben; dat veel van je levens nu tot een enkel punt samen komen en het je niet makkelijk maken. Je ontvangt codes die je aanvullende en oorspronkelijke kwaliteiten oproepen zodat je kunt bijdragen aan de nieuwe evolutie en mensheid.

Tip:  Lemurische Elohim zaadkristallen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos
Duur 7 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Feed back

Hallo Joke,
Toen ik de eerste keer de opname hoorde, die ik bij Elohim besteld had, moest ik van diepe ontroering huilen..
Het kwam zo binnen en voelde zo die Liefde die IS en die ik wens voor iedereen,
Bij de tweede keer luisteren, was het net of dat mijn Zijn 'opgevuld' werd...of er iets binnen vloeide...bijzonder
Een ontroerende/mooi gevoel draag ik met mij mee.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Lezing "Ben jij een van de oorspronkelijke Ouden en een Lemurisch zaaddrager?"
prijs   € 7,50