Kort fragment uit de satsang, ''Hoe word ik meester''


Merlijn met fakkel.jpgJoke legt in deze channeling en transmissie uit, hoe we de meester in onzelf kunnen vinden.De meeste mensen zijn innerlijk vaak in gevecht met zichzelf. Deze eeuwige strijd gaat meestal over zaken die al zijn gebeurd of nog moeten gebeuren, verleden en toekomst. Ironish genoeg blijkt dat we datgene wat we altijd al willen hebben, willen veranderen of worden, al zijn!  Dat wordt duidelijk voelbaar tijdens deze prachtige healing en installatie van het meesterschap in jou.

 De helende transmissie voor jouw meesterschap zorgt dat je niet langer zult vasthouden, niet kleeft, aan je ideeën, wensen en idealen.Je zult tijdens de healing juist die eigen meningen en gedachten voelbaar verruimen in de context van het altijd, hier en nu aanwezige enorme liefdesveld.  Je ervaart hoe je dat altijd en overal kunt toepassen. Deze helende ervaring maakt dat je in het dagelijks leven je grote Zelf en Meester één kunt maken met je persoonlijkheid door die te verruimen.  Zo blijf je altijd in het hier en Nu!Als je dat vaak genoeg oefent, komt er een basisrust en oervertrouwen in je systeem. Dan kan je veel meer aan met minder energie, dingen gaan moeiteloos, en je kent een innerlijk Thuis waar rust en liefde centraal staan.

Wil je het hele channeling horen klik dan hier

Gehouden door Joke ElZiam Nootebos
duur 6 minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit de satsang, ''Hoe word ik meester''
prijs   gratis